Midtsjællands Golfklub

Kun for medlemmere af Midtsjællands Golfklub

Er du medlem hos Midtgolf, så kan du opnå 10 % rabat på alle ydelser ved fremvisning af gyldigt medlemskort.

KROPSANALYSE – med eller uden gennemgang af dine resultater

Spændende tilbud til dig der er medlem i Midtsjællands Golfklub Handicap (gældende for husstanden)

Du som menneske skal passe på din krop, og derfor giver jeg dig her chancen for, at du kan få dig et tjek om din krops sammensætning, er i balance. Det kan være du er i tvivl om der er kommet for meget på sidebenene, om du har for meget fedt ude og inde i kroppen. Det kan også bare være du er nysgerrig for hvordan din balance ligger, herunder din fedt procent, muskelmasse, væskebalance, om du har for meget af det farlig fedt omkring dine organer m.m.

Alle burde få sig et tjek løbende, da det kan være med til, at du rettet ind med hensyn til din kost og det du drikker. Det er en nemmere måde at holde din vægt ved lige.

Selv om man måske er en slank model, kan man godt have en ubalance. Du har måske hørt om udsagnet “tynd – tyk”. Det kan også være at du bare er lidt være nysgerrig, og det må man bestemt også gerne være. Hellere en gang for meget en gang for lidt.

I min klinik tilbyder jeg dig som medlem af Midtgolf, at hoppe om på det mine klienter kalder “Sladderhanken. Det kalder de min vægt fordi den måler med 99,9 % nøjagtighed. Det er en professionelle kropsanalyse vægt der er tale om. Det tager under 10 sekunder, og du bestemmer selv om du vil stå i undertøj eller beholde dit tøj på. Eneste jeg kræver, er at du har helt bare fødder, dette får at ud får det bedste resultat.

Hver gang kan du selv vælge om du vil vide alle resultater, eller kun nogle af dem. Du kan også får en strimmel med alle dine resultater med dig hjem. Har du ikke prøvet sådanne før eller er ny hos Vælg det gode liv, så anbefaler jeg Din Kostvejleder & Sundhedscoach, at du som minimum den første gang, får alle resultater, og at vi sammen gennemgår dem. Så for du en større viden om hvordan din krop balance er her og nu. Og jeg lægger ikke skjul på dine resultater.   Jeg sørger for at når du går ud af døren igen, så er det med en bedre forståelse for dine resultater og hvad du evt. bør gør ved dem (kræver gennemgang).

VIGTIGT! Gravide eller personer med pacemaker – kan desværre ikke modtage kropsanalyse vejning på denne vægt.

Denne ydelse giver dig som medlem 10 % rabat

 


Sundheds Tjek

Et sundhedstjek inkludere at vi måler dit;

Blodsukker, Totalkolesterol, Blodtryk. Du får også en kropsanalyse + evt. cm mål.

Sammen gennemgår vi dine resultater, og derfra tager udgangspunkt i, om der er noget du bør ændre.

VIGTIGT! Gravide eller personer med pacemaker – kan desværre ikke modtage kropsanalyse vejning på denne vægt, men ok med resten af tjekket.

Denne ydelse giver dig som medlem 10 % rabat

 


Den første sundhedssamtale – Obligatorisk før et forløb

Den første sundhedssamtale er og også den vigtigste samtale. Det er her vi tager udgangspunkt i dine udfordringer, mål og ønsker for en sund livsstilsændring. Lad ikke undskyldningerne  vinde (igen) – Det er blot en dum vane som mange af os desværre har.

Se sådanne på det; at du jo skal spise og drikke uanset, og hvorfor så ikke også gøre det ordenligt. Ved en livsstilsændring, skal der være plads til at synde. Så hvorfor ikke gøre noget godt for din krop og dennes behov. Og især  før evt. livsstilsygdomme mælder sin ankomst. Som handicappet eller ikke har du brug for den rette ernæring, du har brug for energi. Både for at holde fokus og koncentrationen højt hele dagen. Måske er du også en af dem der falder sammen efter du har spist?

Det er tit det jeg høre fra mine klienter, og det er de ret så trætte af. Men de lære hos mig hvordan de kan finde energien med det samme efter deres måltider.

Det er ses først på dine vaner, så på om din krop er i balance, dette er inkl. væskebalancen, som blandet er den der får og til at tænke klare. Men vi taler også om dine kostvaner, din aktive hverdag, evt. sygedomme, og evt. allergier. Og der tages altid hensyn for ved en evt. kostplan, at det er noget du kan lide at spise og drikke.

Indhold for denne sundhedssamtale;

 • Profil spørgeskema (via e-mail)
 • Dagskost dagbog (via e-mail)
 • Kropsanalyse vejning (også kaldet BodyScan)
 • Et sundhedstjek (Blodsukker, Totalkolesterol, Blodtryk)
 • Cm mål (valgfrit)
 • Før billeder (tages kun ved valg af et videre forløb)
 • Kalorie & Ernæringsberegning (Udregning af dit daglige kalorieindtag, fordelt på; protein, fedt & kulhydrat)
 • Skræddersyet dagskost forslag (eftersendt via e-mail)
 • En personlig mappe til materialer (fx opskrifter, resultater m.m.)
 • evt. rabat ved valg af forløb

Samtalen består ca. 1,5 – 2 timers kostvejledning

Denne ydelse giver dig som medlem 10 % rabat eller en kontakt rabat ved køb af forløb

 


En motiverende samtale omkring din sundhed –  fx før et evt. forløb

Har du brug for en  for en motiverende sundhedssamtale. Måske er du gået i stå og skal lige have et kærligt spark med motiverende ord.

Det kan også være du er i tvivl om det med at være sund. Så kan du altid starte med at en samtale på fx 30. min. Udfra denne kan du så beslutte om du bør gør en ændring, fx med din kost, om du bør starte et vægttab eller måske vægtøgning. Det kan også være du blot ønsker nogle råd til hvordan du kommer bedst i gang, og hvordan. Måske er du i tvivl om hvilke af mine ydelser der vil kunne passe til dig, så er denne motiverende sundhedssamtale også for dig;

Det kunne være du ønsker et klippekort forløb, vægttabshold eller et individuelt forløb du måske bør overveje, men lige skal være helt sikker før du vælger det helt rette. Uanset, så er du altid velkommen. Husk at undskyldningerne ikke må vinde over dine valg – Det er desværre en dårlig vane vi mange har til dens til at vælge når vi er i tvivl. Gør ikke som du plejer – slet ikke hvis du gerne vil lykkedes – En gang for alle.

Jeg ved godt det er svært at bede om hjælp, det er måske flovt for nogle. Men det er det ikke. Det er dit første skridt mod sin succes til en sundere livsstil og sund balance for kroppen. Du vil takke dig selv bagefter, og være bedøvende med hvad andre måske tænker og siger. Tro mig – jeg støder på det hver dag.

En motiverende sundhedssamtale vil indholde – bemærk enten på 30 – 45 eller 60 min.:

 • En samtale om din sundhed herunder kost og kostråd & sundhed generelt
 • Spørgsmål om hvordan jeg kan hjælpe dig og hvordan det kunne gøres.
 • Om motion er på tale
 • Evt. tilbud på forløb
 • Mulighed for tilkøb af sundhedstjek eller kropsanalyse

 

Altså en “spor mig ind på mig selv! samtale eller det kærlige spark der skal til – for at du kommer op ad det sorte hul og i gang igen.

Denne ydelse giver dig som medlem 10 % rabat

 


Kostplaner – Skæddersyet til dig / familien

En livsstilsændring hos mig vil fortrinsvis være med helt almendige fødevare med mindre andet ønskes.

Der er ikke noget der er forbudt. Det du skal spise nu, er også det du skal kunne spise når du er i mål – bare mere af det.

Du kan vælge at få en skræddersyet kostplan unik udført til dig. Tilpasset så familien spiser det samme til aften. En uge kostplan forløber fra 1 uge og op til max 8 uger.

Til brug for at udføre sådanne kostplaner, kræver det som min. en kropsanalyse vejning, dog anbefales det at man til vælger enten “den første sundhedsssamtale” eller som. min. en motiverede sundhedssamtale på minimum. 45. minutter.

Denne ydelse giver dig som medlem 10 % rabat – eller mere ved køb af et af mine forløb

 


NYHED! – INFRARØD SAUNA TÆPPE

INFRARØD SAUNATÆPPE FOR DIN SUNDHED OG VELVÆRE

Den dybdegående varmestråling har utallige gode egenskaber, én af dem er blandt andet vægtreducering. I tillæg kan nævnes: lindre ledsmerter, aktivering af cellefornyelse, bedre blodcirkulation, mindre inflammation m.m.

FAKTA Der er dukket denne nye form for infrarød sauna op. Og det en god nyhed til alle, der har svært ved at trække vejret i en almindelig sauna. Som navnet siger, varmes saunatæppet op med infrarøde stråler. Dette i 3 zoner der kan justeres i vamen individuelt, alle op til 85 grader. Varmepåvirkningen har samme virkning som solens stråler (bruges også i sygehusenes kuvøser). Det giver en helt anden slags varme end den fugtige, du måske kender fra den almindelige sauna. Den giver en dybdegående og dejlig varme, der går helt ind i kroppen, og udrenser affaldsstofferne, det er derfor også vigtigt at du drikker rigeligt efterfølgende.

Sauna tæppet minder mest om en meget stor sovepose, her du ligger ned og slapper helt af mens behandlingen står på (30– 60min).

De infrarøde stråler skaber elektromagnetiske bølger, ligesom de bølger, der kommer fra solen. Varmen trænger dybt ned i vævet og giver dig en øget blodcirkulation, løsner stive led og muskler, styrker immunforsvaret, giver smertelindring, er super ved fibromyalgi, reducerer stress og træthed. Derudover bryder den vibration, som bølgen skaber, bindingen mellem kroppen og nogle af giftstofferne i cellerne, så disse stoffer kan frigøres, og dermed ud renses – altså er infrarød saunatæppe fænomenal til udrensning.

I saunatæppet vil du svede langt flere affaldsstoffer ud end i en almindelig sauna & dampbad. Et ekstra plus er, at den både virker forebyggende og afhjælpende mod appelsinhud.

Du kan forbrænde helt op til 900 kalorier i saunatæppet.

Det er meget vigtigt du drikker rigeligt med vand efterfølgende, således du får genoprettet din væskebalance og får udskilt affaldsstofferne.

OBSPersoner med Sclerose, høj feber, hjertesygdomme, arteriesygdomme, åbne sår, blødere & gravide – må ikke modtage disse behandlinger!

Denne ydelse giver dig som medlem 10 % rabat

 


Mulighed for vægttabshold – fysisk eller online

Er i min. 5 personer, opretter jeg gerne et hold til jer. Kontakt mig for mere info.

Bemærk at fysiskholde kun kan foregå på visse dele af Sjælland – ellers vil der dannes et online hold med uden Skype/FaceTime/Messenger video kald.

 


Kosttilskud

FISKEOLIE – husker du det?

Danskere får op til 10 gange så meget omega 6 fedt syre end omega 3 fedtsyre. Det giver ubalance i kroppen. Vi bliver syge, får smerter, tager på i vægt osv. Det er ikke nok at spise fisk. Og med de fisk vi i dag indtager, her vil du med denne fiskeolie jeg forhandler, ikke får div. kemikalier og kviksølv der ellers findes i fisk.

Eqology  – her er især deres fiskeolie meget populær. Jeg er selv kronisksmerteramt og handicappe, og har dagligt stor glæde af olien.

Jeg anbefaler at få en Omega fedtsyre balancetest, så du både kan se og mærke forskellen efter nogle måneder. Nej det sker desværre ikke over et par dage. Denne olie skal ud i hver en af vores celler og genoprette, og det tager tid.

Hvis du vælger et abonnement på fx 6 måneder, er der 2 Omega balance test med i prisen. En du tager inden du starter på olien og en efter 5-6 måneder for at du kan se om du er helt i balance. Så får du den ene Omegatest gratis og pris kun på olien er kun kr.329.-  pr. mdr.

Hvor udsalgsprisen er kr. 399.- pr. flaske og kr. 999,95 pr. Omega balance test.

Der forhandles ydeligere forskellige naturlige og økologiske kosttilskud i klinikken, og også almindelige hverdagsprodukter se evt. mere her:

http://myaloevera.dk/vaelgdetgodeliv

 


Hvis der er noget du synes du mangler eller kunne tænke dig at vide mere om, så kontakt mig endelig – 22 98 96 98 eller info@vaelgdetgodeliv.dk