Vaneændring

Vaneændring

Vil du lykkedes med at holde vægten? – Så er det vaneændringer, som du skal sætte din fokus på – 7 nemme- men seriøse TRIN.

Du vil komme til at arbejde med dine vaner, dette via 7 vaneændrende TRIN – der både støtter dig der vil ned i vægt- og for dig der ønsker at holde dig i en sund balance.

Ved at ændre dårlige og negative vaner- til sundere vaner, vil der kunne opnås vægttab, mere energi og overskud, mindre tæthed. Et gladere dig.

Brug dit liv fornuftigt – det er et valg at arbejde med sig selv. Med sundere vaner kan du opnå dine mål for en sundere krop.

Herunder kan du læse om dit udbytte af forløbet, som du helt konkret vil få, ved at springe med på mit online kursus – STYRK DIN SUNDHED – HOLD VÆGTEN HELE LIVET!

Mere info?

Benyt gerne kontakt formularen, eller skriv en mail på info@vaelgdetgodeliv.dk eller ring på 22 98 96 98

♥ Du vil blive fortrolig med, hvilke sundhedsfaktorer og tiltag, der spiller ind i en naturlig sund livsstil

♥  Du vil lære din krop bedre at kende. Både mærke den bedre og lytte til de signaler den sender dig, fx når man er reelt tørstig eller sulten.

♥ Du vil komme til at kende, hvilke vaner der påvirker din krop både negativt og positivt. Og dette på den fysiske, men også og mentale side af dig.

♥  Du vil opleve, at få forståelsen for, hvordan positive vaneændringer vil gøre det lettere for dig. Lettere at ændre din fokus på sundhed generelt for din krop. Og hvordan du vil at have det godt med disse ændringer.

♥  Det vil være nemmere for dig at stoppe op – lytte og mærke efter. Hvor du vil have styrket din evne til at sige nej tak, eller lidt- men godt. Begge valg der støtter dig og din krop, når uendelig mange valg frister.

♥  Du vil uden tvivl få mere lyst til, at passe på din krop og generelle sundhed.

Kom med

Det kræver blot et klik herfra

Giv dig selv en gave

Skal du med på denne fantastiske ”fokus” rejse, hvor du kan danne dig positive, men simple tiltag, der alle ændre dine vaner, så du kan holde din krop i en sund balance – hele livet?

Så spring med online nu – Kom og være med og giv dig selv en gave.
Lige nu er der kampagne pris til kun kr. 699.- (normal pris 1299.-)

Andre siger;

Det bedste jeg har gjort for mig selv” – “Her er det nok at sige – det virker” –

Klart min anbefaling” – “Bedste kursus Ever” – “Helt ned på jorden læring, fra et helt normalt menneske der tør sige sandheden” – “Jeg var skeptisk, det er gjort til skamme” – “Hvor nemt kan det være? – ingen har før lykkedes med at få mig guidet den rigtige vej”……

De 7 vaneændrende TRIN

som du kommer til at arbejde intens med og hvor du får, mine unikke vejledning og værktøjer er;

Stadig i tvivl?

Kender du til det her med;

 • Frustrationer, den ret så dårlige samvittighed , øv så faldt jeg i igen (selvbebrejdelsen) – og i sær disse tanker og følelser, når det handler om din krop og vægttab?
 • Du har prøvet alverdens slankekure, slankeprodukter, sære principper og metoder – hvor det måske i en rum tid gjorde at du tabte dig. Men hvor det endte med, at du tog det hele på igen + lidt mere?
 • Følelsen af at du bliver ubevidst nød til at spise når du er ked af det, som så gør dig endnu mere vred, og ked af det?
 • Følelsen af at spise når du er kedsom, trist og sårbar?
 • Du sidder med tanker om uoverskuelighed når nogle siger bare luk munden let popoen?
 • Du har svært ved at tro på om du kan vaneændringer, dette i forhold til dit vægttab og generelle sundhed?
 • Du kender det her med at der kommer perioder hvor du er i max højde med din motivation – og følger de regler for hvad du skal og ikke må spise – med pludselig at ramme det sorte hul, hvor du dykker længere og længere ned i dybet – har svært at komme op igen. Alt imens vægten stiger i takt?
 • Følelsen af at så kan det hele da også bare være lige meget?
 • Og sidst men bestemt ikke mindst;
   • Den evige CRAVING / sukkerafhængighed der konstant fylder dine tanker – ”må ha´- må ha´” – ”åhh så bare en lille smule” hvor lidt mere er med tankerne om at ” det sker der nok ikke noget ved”?

Hvis du kan kende dig i dette, så er der ingen tvivl, du har endnu ikke fået den rette støtte, vejledning og vaneændring der skal til.

Så er dette forløb lige noget for dig!

Mennesket er af natur et vanedyr. Og nu er jeg 100% ærlig over for dig;

Hvis du ønsker dig et varigt vægttab – så skal du også arbejde for det. Og det kræver at du først og fremmest får grundlæggende indarbejdet ændringer af dine vaner. Men det skal ikke være for svært eller bøvlet. Det skal vær nemt og lige til at går til.

Det er præcis det jeg kan give dig i mit online forløb:

 STYRK DIN SUNDHED – HOLD VÆGTEN HELE LIVET!

Jeg hjælper dig med at ændre dine vaner -en gang for alle. I dit tempo, vil du nå dine mål og ønsker om et varigt vægttab.

Men det kræver at du er  – Motiveret!

For at opnå positiv vaneændring, så skal du være motiveret, og se på dette med positive øjnene. Du skal være åben over for de forandringer der skal ske, og dette for at kunne lykkedes med dit vægttab og / eller generelle sundhedsmål.

Overskud er derfor vigtigt! Derfor anbefaler jeg også at, rammes du af bare en snert af det sorte hul, så book et online kald. Sammen kan vi fodre din motivation positivt.

Som din personlige Sundhedcoach og Kostvejleder, hjælper jeg dig med at fastholde din motivation.

Kom og vær med

& giv din krop en gave

Vælg Det Gode Liv
samarbejder med: