Tilbud & pakkeløsninger til dig

Et unikt tilbud til den seriøse <3

Her på denne side kan du løbende se mine tilbud & pakkeløsninger:

Er der noget du savner – så kontakt mig, så skræddersyer vi evt. en pakkeløsning til dig

 

10 DELTAGERE SØGES TIL DETTE HELT UNIKKE FORLØB

–  Du skal være 100 % seriøs

Søger lige nu søges 10 meget seriøse personer, som er klar til at være med til at starte anden omgang af et helt særligt 14 ugers “ Gå ned i vægt – livsstilsændring for livet “ forløb.

Forløbet vil være med til at give dig, en sundere krop, større fokus på sundhed og dine vaner. Du vil få værktøjer som du kan bruge hele livet igennem. Du vil udover sundt vægttab, også lære hvad der skal til for at holde en sund vægt og energibalance.

Du vil få en god forståelse for kostsammensætning og forståelse for hvad Din krop har behov for.

Forløbet vil starte med at du udfylder spørgeskemaer og en kostdagbog.

Du vil blive inviteret til Din første sundhedssamtale som er obligatorisk for at deltage i forløbet (varighed ca.1-1,5 time).

Du vil få et fuldt sundhedstjek hvor du får udført en kropsanalyse (inkl. BodyScan, cm mål, mål af blodtryk, blodsukker & Totalkolesterol).

Du får også udleveret en mappe til resultater, opgaver, opskrifter m.m.

Efter samtalen beregnes for Dig et Kalorie & Ernæringsbehov, som udgør det antal kalorier du max bør indtage dagligt, og kalorierne fordelt på Protein, Fedt & kulhydrater.

Ud fra denne beregning, dannes der 2 ugers skræddersyet kostplaner.

Herefter forsætter du med en vejledende kostplan, igen med udgangspunkt i Dit kalorie & ernæringsbehov. Du vil undervejs også modtage coaching i forhold til hvor du er personligt.

 

Hvor længe?

I løbet af de 14 uger, vil du modtage online materialer enten via mail / iCloud løsning.

Du vil skulle løse opgaver, se online videoer, evt. Webinars mv.

Har du mulighed for at lytte til lydfiler via fx din smartphone vil det være en fordel.

Det er vigtigt at du er Facebook bruger, da holdet her vil mødes online i en Lukket Facebook gruppe. Er du ikke Facebook bruger normalt, kan vi se på en anonym mulighed. Men ellers finder vi en løsning.

 

Det forløb, jeg som Din Kostvejleder & Sundhedscoach kan tilbyde dig, er pga. forløbets seriøsitet, kun for seriøse personer som virkelig vil gå all in i dette projektforløb.

Derfor vil der også være en grundig gennemgang af alle de personer der tilmelder sig forløbet. Og via jeres svar i fremsendte spørgeskemaer, tillader jeg mig, at jeg i første omgang udvælger de personer som matcher, de emner der søges.

De personer som jeg først og fremmest søger, er listet herunder. Men ansøg endelig alligevel, for måske er der noget i din profil der er relevant for dette projekt. Og hvis ikke der er et match, så kan jeg evt. tilbyde dig et lignende forløb, blot som et separat forløb.

Så alle er velkomne til at ansøge. Er du under 18 år, eller umyndig af anden grund. Så skal jeg dog have en samtale med dine forældre/myndighed, og også have deres sammentykke for din deltagelse.

 

De personer jeg ser som første prioritet er følgende:

 • Overvægt med mere end 10 kg.
 • Overvægt med følgende sygdomme: diabetes 2, PCO, andre livsstilssygdomme fx for højt blodtryk, forhøjet kolesterol
 • Overvægt i forbindelse med rygestop
 • Raske personer med overvægt
 • Personer med højt BMI fx fedme klasse 1-2..-
 • Overvægtige gravid der skal føde senest i september 2018
 • Personer der har forsøgt slankekure (Yo-Yo Kure) men aldrig lykkedes at holde vægten.
 • Overvægtig efter graviditet med mere end 10 kg – og du har født i 2018.
 • Du har været gravid men har aldrig nået din ideal vægt igen efter graviditet (bemærk – skal dokumenteres)
 • Du lider af migræner og er overvægtig med mere end 10 kg
 • Du har fibromyalgi og vejer mere en 10 kg for meget
 • Du har skader i kroppen efter ulykke, der gør du er blevet overvægtig (10 kg+) og pga dit handicap kan du ikke træne / motionere.
 • Du vejer mere end 15 kg for meget
 • Du vejer mere end 25 kg for meget.
 • Dine udfordringer hvis du ikke kan ramme en eller flere ovenstående

Det er vigtigt at oplyse dig, at jeg ikke står helt alene som fagperson. Jeg har for deltagernes skyld, sikret mig en palette af superdygtige sundhedsfaglige konsulenter. Vi alle har hjulpet hinanden igennem flere år. Fx hvis du og jeg skulle støde på en udfordring, som vi evt. vælger at drøfte med andre sundhedsfaglige. Så har jeg et team bestående af endnu en diætist, sygeplejerske, læge, fysioterapeut, osteopater og en massør. Som jeg kan trække på ved behov.

 

Kort oversigt over indholdet i forløbet – 14 uger:

 • Spørgeskemaer (udfyldes af dig) – obligatorisk
 • Kost dagbog (udfyldes af dig) – obligatorisk
 • Første sundhedssamtale (i klinikken) – obligatorisk
 • Sundheds tjek – obligatorisk
 • 2 ugers personlig skræddersyet kostplan
 • Vejledende personlig kostplan
 • Lækre opskrifter
 • Online individuel coaching (Skype/FaceTime) 20 min. hver anden uge – obligatorisk
 • 4 opfølgninger i klinikken inkl. BodyScan og samtale – obligatorisk
 • Før/efter billede- obligatorisk
 • Fælles lukket Facebook gruppe med inspiration og motivation mv. – helst obligatorisk
 • Mail til personlige spørgsmål.
 • Videoer
 • Webinars (hvis det giver mening)
 • Lydfiler
 • Midtvejs evaluering – obligatorisk
 • Afslutningssamtale – med mulighed for forlængelse hvis nødvendigt – obligatorisk
 • Mål og Evaluering af forløbet – obligatorisk
 • Afsluttende billeder og dine ord (reference) – obligatorisk

Der vil fra start, blive oprettet en unik journal i Vælg Det gode Livs online journal bookingsystem. Her vil også alle dine persondata sikres, også ifølge GPDR. Lige så billeder, resultater, kostplaner, og andre materialer.

 

Din deltagelse:

Ved deltagelse i forløbet, acceptere du at du undervejs får taget før og efter billeder. Disse billeder må Vælg Det Gode Liv bruge som reference. Du har til hver en tid, dog lov til at bede om at få fjernet dit ansigt. Lige så, bede om at det kun dine initialer der evt. bruges i omtaler. Dette fx når der kommer løbende status fra gruppen på Vælg Det Gode Liv offentlige Facebook side. Så andre kan se og følge jeres udvikling.

Undervejs i forløbet vil du også få opgaver der skal laves og fremsendes mig som din Kostvejleder & Sundhedscoach. Du vil også skulle lave en personlig, ugentlig video til den fælles Facebook gruppe. Ved tilmelding til forløbet, får du selvfølgelig en dybere vejledning.

Når jeg kræver lidt af dig, så er det fordi, at det er med til både at motivere dig, men også så du nemmere gennemføre forløbet.

 

Yderligere mulighed til dig:

Ønsker du at hjælpe Vælg Det Gode Liv med yderligere personlige reference videoer, undervejs i dit forløb. Og som jeg må bruge på mine offentlige medier, så kvitterer jeg med en ekstra ugentlig kostplan. Fx 4 videoer = en ekstra uge med personlig skræddersyet kostplan.

 

Efter forløbet:

Ud over at jeg ønsker at støtte og hjælpe 10 nøje udvalgte personer, til forløbet her. Er at jeg efterfølgende, vil arbejde videre med jeres resultater, og se på dem fra flere vinkler. Dels til at danne helt nye skræddersyet forløb som individuelt rammer de udvalgte grupper mere intens. Men også for at sammenligne forskellen, i mellem grupperne. Få fokus på hvad de enkelte behov er, og hvor jeg bedst kan sætte ind og hjælpe og støtte op omkring.

 

Hvad koster det at deltage?

Jeg kan desværre ikke tilbyde dig dette helt unikke forløb gratis, men jeg vil gerne give alle 10 personer en helt særlig pris på kun kr. 3495.- for hele forløbet (normal pris kr.7274.-)

Er du også ekstra hurtig på tasterne, og melder dig til inden 30. juni, – så tilbyder jeg forløbet til de 3 første tilmeldte, til kun kr. 2500.- (først til mølle – herefter koster forløbet igen 3495.-) Og til de næste 3 personer (4-6); får mit helt nye Detox kursus helt gratis til en værdi af kr. 795.-

Hvorfor så billigt, det er simpelthen fordi at jeg i dette forløb beder om din hjælp. Og denne hjælp er dit forløb som reference. Stadig med mulighed for, at dit navn bliver forkortet til initialer og ansigt sløres. Med mindre du ønsker at jeg blot viser dig som du er. Det er noget vi taler om ved første samtale.

 

Sådan tilmelder du dig:

Det du skal gøre, det er at sende mig en mail på info@vaelgdetgodeliv.dk – og i emnefeltet skriver du “ SKRÆDDERSYET “. Jeg sender dig herefter nogle skemaer du skal udfylde og sende retur til mig, før jeg endelig kan tage beslutningen om din deltagelse.

 

Forløb start:

Forløbet starter først til august, men tiden går stærk, og der er forberedelser der skal klares. Både fra din og min side. Betaling sker ved at jeg sender dig en faktura, og herefter kan du over føre via konto overførsel eller via Mobile Pay.

Minimums krav:

– Alle personer med ovennævnte krav

– Er du under 18 år, eller af anden årsag ikke myndig, så skal vi bruge dine forældres / myndigheds sammenstykke.

Deltage eller ikke?

Er du i tvivl eller har spørgsmål, så skriv en mail til Sandra, eller SMS til 22 98 96 98, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Jeg tilbyder dig her en helt unik mulighed, for at komme ned i vægt på en sund og naturlige måde. Med mad du kan lide og tåle, og med plads til at synde. Masser af råd og vejledning, støtte og motivation ??

Det er nu du skal kontakte Sandra – “ Gå ned i vægt – livsstilsændring for livet “ forløbet, starter til august 2018, når alle er kommet fra ferie.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

Dette er den største og bedste gave du kan give din krop ?

 

Vælg det gode liv ?

Din sundhed, kommer indefra <3

Sandra Mouritzen – Kostvejleder & Sundhedscoach

 

Bestil et tilbud eller færdig pakke

Hvis du vil vide mere om de tilbud og pakke tilbud du ser her på siden, eller ønsker at få skræddersyet der passer til dine behov og ønsker. Så kontakt mig blot i nedenstående link - Du også kan bestille med det samme.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til mig;

22 98 69 98 - info@vaelgdetgodeliv.dk 

Infrarød Sauna Tæppe - Kombi
Vælg 60 minutter i infrarødt varmetæppe, og kombinere med kostvejledning og vejning kr. 649.- (normalt 1150.-)
Vægttabsforløb
Spørgeskema & Kost dagbog Den første sundhedssamtale Sundhedstjek Ernærings & kalorie beregning Før/efter billeder Personlig mappe 8 opfølgende kostvejledninger Vejledende kostplan (tilpasset dit kcal behov) Kr. 3500.- (Tilvalg af personlig kostplan er muligt)
12 ugers online vægttabs forløb
Spørgeskema inkl. kost dagbog. Kalorie & Ernæringsberegning. Vejledende kostplan udregnet efter dine mål og behov (personlig kostplan kan tilkøbes). Masser af opskrifter til lækre rette. Online coaching / opfølgning af dig uge efter uge. (via mail / Facebook). Facebook er en lukket gruppe, kun for dem i forløbet. Mulighed for at komme og blive vejet i min klinik i Holbæk (BodyScan) ved lille mer betaling. Frisk kun kr. 1495.-
Vejledende kostplan + en kalorie & Ernæringsbereging
Få beregnet dit kalorie behov og få en vejledende kostplan der passer til dit behov. Uanset om du skal tabe dig eller tage på. Du vil blive kontaktet af vores kostvejleder inden kostplanen tilsendes. Pris 250.-
Omega 3 fiskeolie - den bedste på marked
I dag får vi alt for meget omega 6 via vores kost. Oplever du ømme muskler, led, hukommelsesbesvær m.m., så kan du være i ubalance lige som mange andre er det. Tegn et Abonnement og få 2 test + en sundhedsforsikring inkl. en fast rabat. Eller køb direkte i klinikken.
Personlig skæddersyet kostplan
Vælg en personlig skræddersyet kostplan, slut med at tælle kalorier og finde på. 7 dage - med 3 hovedemåltider 2-3 mellemmåltider inkl. opskrifter. Pr uge kr. kr. 500.- (kræver tilkøb af en Kalorie & Ernæringsberegning kr. kun 75.- ved samtidig køb)
Kalorie & Ernæringsberegning
Få beregnet dit daglige kaloriebehov - udfra din aktive hverdag. Få herefter beregnet kalorierne for hvor meget Protein, Fedt & kulhydrater din krop har behov for dagligt. Fx ved vægttab. Pris kun kr. 100.-