Tilbud & pakkeløsninger til dig

Et unikt tilbud til en unik person <3

 

NYT TILBUD TIL DIG 😀

Et tilbud til dig der skal tabe mere end 10 kg – eller ved at det kan tage tid fx pga. lavt stofskifte – eller for dig der også ønsker at lære dig selv, hvordan du efter vægttab holder vægten i en sund balance;

 • Spørgeskema & kost dagbog
 • Den første sundhedssamtale af 1,5 – 2 timers varighed ink. sundhedstjek, BodyScan.
 • 3 x Kalorie & Ernæringsberegning (start – efter 3 måneder og 6 måned) (dine kalorier udregnes nøje og fordeles på protein, fedt & kulhydrater efter din kropsbehov)
 • 4 ugers personlig kostplan (flere uger kan tilkøbes for kr. 275-. pr. uge). Skræddersyes efter dit behov – almindelig fødevare.
 • Cm mål – ved start samtale og herefter hver måned.
 • Før og efter billeder (ved start samtale og hver måned)
 • 14 opfølgende samtaler ca. á 25 min. varighed
 • En afsluttende samtale á ca. 45 min. varighed inkl. sundhedstjek.Liste med anbefalet kosttilskud
 • BodyScan analyse print efter 3 mdr. og ved afslutning – (farveprint fremsendes via mail)
 • Et personligt Diplom.
 • Adgang til lukket Facebook gruppe hvor der kan hentes opskrifter m.m.
 • Mulighed for online kost registrering fra maj måned (APP)

De første 6 uger vil der være opfølgning hver uge i klinikken. Herefter en periode med hver 14 dag og derefter hver 3 uge og alle inkl. BodyScan.

Hele dette forløb koster kun kr. 1395.- pr. måned x 6 mdr. (med binding i alle 6 måneder)

Normal pris 10495.- Du spare 2125.-

Betal det hele af en omgang og spar ydeligere kr. kun 7500.- (du spare 2995.-)

Kontakt Sandra for bestilling af dette forløb – 22 98 96 98  info@vaelgdetgodeliv.dk

Skal du ned i vægt – men synes det er svært at holde fast? Så kan jeg godt forstå dig- for det er meget svært! Men det er også helt normalt at det er svært, især for dig der har været overvægtig i lang tid. Vores kroppe er desværre skabt til at holde fast på det vi selv har givet den. Og når du så går ind og forsøger at få en mindre fedt procent / mindre fedt på kroppen, så tror hjernen at der er hungersnød, og kæmper derfor i mod. Oven i har du alle de dårlige vaner der også prøver at styre dig.

Overvægt skal ses som en sygdom, det har du sikkert hørt eller læst den seneste tid. Og jeg er af samme mening. Derfor kan jeg også blive så vred på dem som kan finde på at sige ” løft måsen og luk munden” – Det er bare slet ikke så nemt!

Men med den viden jeg har givet mig selv, både fra egne erfaringer med overvægt (jo jeg har også været der, faktisk hele 3 gange), og fra de kompetencer min uddannelse har givet mig. Og ikke mindst de uundværlige kompetencer som forskningsassistent, jeg har fået hos Enheden for overvægtige børn & unge. Hvor Overlæge i pædiatri Jens C. Holm, leder af forskningsafdelingen “Enheden for overvægtige børn & unge”(Holbæk sygehus). Den tid har klart været den vigtigste for mig under min uddannelse, hvor Jens Christian også er en af mine store inspirator. Vi deler mange holdninger.

Det har gjort at jeg brænder for at hjælpe alle dem jeg overhovedet kan. Det i den hjælp jeg yder jeg finder min livsglæde – at se så mange af mine klienters glæde når de endelig mærker at de lykkedes, det er så fantastisk og undværlig. Noget jeg vil brænde for hele livet, i hvertfald så længe jeg kan.

Sandra Mouritzen – Kostvejleder & Sundhedscoach

Her på denne side kan du løbende se mine tilbud & pakkeløsninger:

Er der noget du savner – så kontakt mig, så skræddersyer vi evt. en pakkeløsning til dig

Bestil et tilbud eller færdig pakke

Hvid du vil vide mere om de tilbud og pakke tilbud du ser her på siden, eller ønsker at få skræddersyet der passer til dine behov og ønsker. Så kontakt mig blot i nedenstående link - Du også kan bestille med det samme.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til mig; 22 98 69 98 - info@vaelgdetgodeliv.dk 

Infrarød Sauna Tæppe - Kombi
Vælg 60 minutter i infrarødt varmetæppe, og kombinere med kostvejledning og vejning kr. 690.- (normalt 1150.-)
Vægttabsforløb
Spørgeskema & Kost dagbog Den første sundhedssamtale Sundhedstjek Ernærings & kalorie beregning Før/efter billeder Personlig mappe 10 opfølgende kostvejledninger Vejledende kostplan (tilpasset dit kcal behov) Kr. 3895.- (Tilvalg af personlig kostplan er muligt)
12 ugers online vægttabs forløb
Spørgeskema inkl. kost dagbog. Kalorie & Ernæringsberegning. Kostplan lavet efter dine mål og behov (personlig kostplan kan tilkøbes). Masser af opskrifter til lækre rette. Online coaching / opfølgning af dig uge efter uge. (via mail / chat). Mulighed for Facebook lukket gruppe - kun for de på dette forløb. Mulighed for at komme og blive vejet i min klinik i Holbæk (BodyScan.
Vejledende kostplan + en kalorie & Ernæringsbereging
Få beregnet dit kalorie behov og få en vejledende kostplan der passer til dit behov. Uanset om du skal tabe dig eller tage på. Du vil blive kontaktet af vores kostvejleder inden kostplanen tilsendes.
Omega 3 fiskeolie - den bedste på marked
I dag får vi alt for meget omega 6 via vores kost. Oplever du ømme muskler, led, hukommelsesbesvær m.m., så kan du være i ubalance lige som mange andre er det. Tegn et Abonnement og få 2 test + en sundhedsforsikring inkl. en fast rabat. Eller køb i klinikken - lige nu kun kr. 299.- (så længe lager haves)