Sundhed & Motion

For nogle er det svært at tabe sig, for andre nemmere. Uanset så kræver det at du gør en indsats. Men du bør ikke tabe dig for hurtigt, da det kan ske at det kun er væske og muskelmasse der tabes. Mange der taber sig på den måde, er også i den risikogruppe hvor de hele tages på igen, og hertil gerne de ekstra populære kilo.

Men med en dedikeret indsats, og den rette hjælp og fokus, vil du kunne opleve større succes. Men det kræver, som det første din fulde accept. Nemlig accepten af, at du bør tabe dig, accepten af, at du bør røre dig noget mere, og accepten af at du har brug for hjælp og støtte.

Mange der har forsøgt sig igen og igen, har brug for hjælp. Jo flere gange du har forsøgt, jo nemmere giver du op- inden du når dit mål næste gang (den nemme løsning) og jo hurtigere og jo flere ekstra kilo tager du på, gang efter gang. Det er blandt andet dine fedtceller men også din psyke der afprøves kraftigt.

Nogen ser på det som en slags tabu, at skulle spørge om hjælp. Det er det bestemt ikke! Tværtimod – lad os slå det fast med et 7 ”søm!

Der er mange der tror på at det er tabu og tør så ikke at spørge om hjælp, når de igen er faldet i. Men så lad os lige vende den om her til noget positiv her;

For det første er det jo dig det handler om – du som spørger om hjælp – er en stærk person!

For det skal nu være slut med at slå dig selv i hovedet – skælde ud på dig selv – være ked af det – slut med tude ture og irritation som måske endda går ud over andre.

Kære dig – Stop lige op, og træk vejret dybt. Giv det en chance – spørg om hjælp – hvad er du bange for – er du bange for at få succes – en gang for alle?

Eller er du bange for hvad andre tænker om dig, at du får professionel hjælp? Ved du hvad – det er dem der tænker eller mobber og agere negativt her, at den er gal med – Det ikke dig!

Tit bunder det i usikkerhed fra de andre, for måske er de nøjagtig i samme båd. De tør ikke, men tør så heller ikke tage skridtet, for tænk på hvad de andre så siger.

Ved du hvad op i BIB med det! For det er da din krop! Nu skal du passe på dig selv, og synes du det er grænseoverskridende i starten, så hold det tæt til kroppen – jeg sladder ikke. Du vil takke dig selv for at tør tage det skridt.

Du skal nemlig se på de positive fordele og ikke alt det negative – det kan du nemlig ikke bruge til en fis, andet en at du igen vil gå at være trist og nedtrykt.

Dit næste skridt er at du skal sætte tid af  – nemlig tid af til Dig!

Du bliver nød til at acceptere at du gider det og vil det her.

Når du har gjort det – så kan du opnå alt.