Skræddersyet forløb

Skræddersyet forløb (fysisk forløb)

Jeg skræddersyer forløb til både individuel, par, ven(inder), familien og for virksomheder.

Et forløb hos mig, skal passe til dine ønsker og mål. Derfor er det altid muligt at få tilrettet et eksisterende forløb eller at vi får sammensat et unikt forløb til dig. Det handler om at vi lægger en handlingsplan for dig, som vi hele tiden kan skrue på, som din udvikling skrider frem.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 22 98 96 98, båd ønsker og spørgsmål.

Jeg skræddersyer forløb så det passer unikt til dine ønsker og behov. Både for dig alene, par, ven(inder), familien og for virksomheder.

Hvis du er klar til at tage ansvar for din krop og sundhed. Så tager jeg dig også gerne igennem mine 7 vanændrende TRIN, der hver især er unikke. Men undervejs udvikler din evne til at vedligeholde din krop i en sund balance. Det er det jeg kalder forbyggende vedligeholdelse. Vigtig er nemlig, at når du er i mål, at du også ved hvordan du holder vægten i en sund balance – hele livet.

Derfor anbefaler jeg også altid at, et skræddersyet forløb, som minimum løber over mindst 4 måneder. Så du har mulighed for at nå hele vejen omkring din unikke krop. Og når at få ændret de negative vaner – til nye og positive vaner.

Intet er for stort eller for småt. Jeg vil altid give dig mine bedste anbefalinger. Her hos mig handler det også om ærlighed og kemi. Hverken du eller jeg kan trylle sig til sine mål og ønsker.

Hvis du vil opleve et stabilt vægttab, uanset om du tabe 2 eller 50+ kg., så er du kommet til den rette kostvejleder & sundhedscoach. Jo – der er forskel på måden jeg vejleder. Vi som mennesker er alle skabt unikke. Men der er også forskel på om vi skal tabe os lidt eller meget. Derfor tager jeg hver enkelt seriøs og den enkelte i fokus. I min verden findes der ikke en færdig pakke, et vægttabsforløb er unikt og skal tilpasses din krop og de udfordringer der må være.

Der er også plads til dig som ikke skal tabe dig, men søger hjælp til en sundere livsstil. Lige så til dig gerne vil øge din vægt (dog inden for sundheds grænsen).

Uanset, så er det bestemt vigtigt, at du ved at det ikke kommer til at gå, hverken for hurtigt eller for langsomt. Det hele vil ske i et fornuftigt tempo. Det gør min hjælp og støtte- unikt for den enkelte person.

Jeg sidder klar til en uforpligtende snak omkring dine ønsker og mål.

22 98 96 98. Dit første kald er 100% gratis (ca. 15 min.). Det handler om at vi lige for forventningsafstemt. 

Kom og vær med

& giv din krop en gave

Vælg Det Gode Liv
samarbejder med: