Kosttilskud

Jeg udvælger jeg mig nøje de kosttilskud & hverdags produkter jeg vælger at tilbyde i min klinik. Og med fokus på første prioritet, at det er naturlige og økologiske produkter. Du vil altid finde produkter der er af en høj kvalitet, og gennemtestet, dog aldrig på dyr. Nogle af de produkter & kosttilskud jeg tilbyder, har 90 dages retur garanti. Lige så kan man som fordelskunde, opnå og til 40 % rabat. Kontakt mig evt. for mere information om dette.

.- Her kan du læse mere om de kosttilskud og hverdags-produkter  jeg tilbyder i klinikken og online.

 

Tilbud lige nu:

Med vores EQ Pure Arctic Olie Premium koncept får du -25% på alle andre produkter, og en endnu bedre EQ Assurance.

Vi danskere får alt alt for eget omega 6 fedtsyer i forhold til omega 3 – helt op til 15 gange så meget. Det giver en stor ubalance i kroppen, som kan vise sig som fx inflammation, ømme led og muskler, hukommelses besvær og meget være.

Resultater viser at ved brug af EQ Pure Arctic Oliei minimum 120 dage, har de fleste opnået en bedre fedtsyrebalance i kroppen.

Måske kan du ikke lige mærke forskellen, det er netop også derfor og vi som de eneste i Danmark der tilbyder testen til en pris der er til at betale. Du kan få testen fortaget enten i klinikken i Holbæk eller hjemme privat, den kan nemlig udføres helt af dig selv. Alle test er anonyme og kan der med ikke spores frem til dig. Test kan kun Samlignes af dig eller hos din Kostvejleder. Dette via det unikke Nr. hver test har. Altså laboratoriet kan ikke sammenligne dine test heller. Det giver dig sikkerhed for at det hele er anonymt og der ikke synes med resultaterne. Det du kan bruge dine test til, er fx hvis du i dag ikke som sådan lider af fx nogle ømme led, men du gerne vil se forskellen virke og forebygge mod en masse sygdomme og smerter. Og hvorofr ikke tage dem med når de er næsten gratis når du tegner et abonnement. I løssalg koster det pr. test kr. 995.-

EQ Pure Arctic Olie består af ren omega-3 olie fra torsk fisket i det kolde, nærings-rige arktiske hav udenfor den norske kyst.

 • Ikke tilsat andre fiskeolier eller syntetiske tilsætningsstoffer
 • En balanceret olie for et optimalt forhold mellem mængde omega-6 og omega-3
 • Godt for hjerte-/kar, hjerne, syn, immunforsvar og muskler
 • Bidrager til normalt blodtryk og normalt kolesterol-, kalcium- og triglyseridniveau i blodet
 • Fiskeolien er MSC- og CoC-certificeret og kommer fra bærekraftig norsk fiskeindustri
 • Tilsat polydenoler fra en økologisk kaldpresset olivenolie av høj kvalitet, vitamin D3 og en frisk smak af citron
 • 100% naturlig

Vi anbefaler at du den første måned, tager en dobbelt . Vælger du abonnement, Du vil modtage en æske med 3 flasker EQ Pure Arctic Olie:

2 flasker til den første måned –  den tredje flaske begynder du på i måned 2 indtil du modtager din månedlige automatiske bestilling af én flaske EQ Pure Arctic Olie.

Et målebæger er inkluderet for at sikre korrekt anbefalet dosering (PS! Målebægeret tåler ikke opvaskemaskine). Vi har også inkluderet 3 EQ Pure Arctic Oil 10ml prøver – perfekt for når du er på rejse, eller til at bruge som smagsprøver til venner og familie.

Ønsker du at reducere din fragt/håndterings udgift og modtage produktene hveranden måned.

I så fald til du få tilsendt 4 flasker EQ Pure Arctic Oil med din første levering. Derefter modtager du automatisk 2 flasker hveranden måned.

Du skal stadig kun bruge én flaske om måneden.

Vidste du at hvis 3 af dine venner eller familiemedlemmer bestiller samme produkt som dig – så får du dit produkt GRATIS! Du betaler så kun for fragt/håndtering. 

Vores Kostvejleder & Sundhedscoach Sandra, sidder klar til at hjælpe dig igang med dit abonnement.

Ønsker du selv at bestille online kan det gøres lige her: oplys EQ Sponsor nr. 4245037 for at opnå rabatten 🙂

Du kan også vælge at kigge ned i klinikken og købe til vejl. udsalgspris. Kr. 399.-

Dog har vi i hele marts måned udsalg køb en flaske til kun kr. 299.– – Omega Fedtsyre test + en BodyScan som fx måler din fedt % kr. 995.-  Åltså du får en gratis BodyScan.

 

Kosttilskud & Hverdags produkter

Forever:

Du får på Forevers produkter altid op til 90 dages returret. Evt. retur porto betaler du som kunde selv.

Kontakt os for mere info.

Eqology:

På Eqologys produkter har du 14 dage ubetinget afbestillings- og returret på uåbnede produkter. Ved returvarer skal du som kunde, betale forsendelsesomkostninger i henhold til Norges aktuelle satser, som ligger på ca. DKK kr. 69.-  pr. produkt. Tilbage betaling vil blive foretaget til dit kontonummer, når pakken er modtaget retur. Husk at indtaste dit kontonummer på retur formularen.NB! Kundeforholdet ophører ikke ved at returnere et produkt.

Kontakt os for mere info.

Bodylab & andre produkter - Kontakt os for mere info

Her er listet et lille udvalg af de kosttilskud & Hverdagsprodukter du kan finde hos Vælg det gode liv:

 • Aloe Vera gel - 3 varianter
 • C9 / Change 9 - boost dit vægttab
 • F1/F2  - Kostplan og trænnings plan (fx efter C9)
 • Ansigts Cremer & pleje produkter
 • Body Wrap
 • Proteinpulver
 • Proteinbars
 • Smoothies blender
 • Vitaminer & Mineraler
 • Fiskeolie (den verdens kendte og roste)
 • Omega fedtsyretest
 • Laktose test