Personlig Sundhedscoach
Online forløb

Få din egen personlige sundhedscoach (fysisk forløb)

TILBUDDET ER GÆLDENDE FRA. 01. februar 2020
Tilmeld dig allerede i dag, vi starter med opstartssamtalen hurtigst muligt, så du kan få blod på tanden.

Måske du går og har det svært, måske er du ked af det du ser i spejlet. Jeg ved godt jeg taler lige ud af posen her, men måske rammer jeg, noget rigtigt vigtigt hos dig?

Hvad siger du til at slutte din indre kamp i dag og investere lidt i dig selv?

Det svarer til en god biograftur med familien og / eller en middag med kæresten.

Det er et nyt kapitel – et nyt skridt – et nyt liv.

En sund krop og fx vægttab er noget af det sværeste, du som menneske kan komme ud for. Kroppen stritter helt automatisk imod fordi; Din krop er et vanedyr.

Dit vægttab skal være “Need to do”! – en ny positiv tankegang – og væk med:

” Jeg burde nok” – nu er det jeg skal!

– altså en ”slags” opgave du SKAL udføre.

Mere info?

Benyt gerne kontakt formularen, eller skriv en mail på info@vaelgdetgodeliv.dk eller ring på 22 98 96 98

Husk på det er Dit helbred. Din krop – Dit ene liv det handler om nu

Det er lige nu, at du kan gribe min hjælp til en sundere krop. En gang for alle!

Det er de ord du bør tage til dig. Slut med at prøve en masse uduelige slankekure, hvor det bare ender med at du tager det hele på igen og + kilo.

Jeg giver dig den ægte vare, hvor du blandt andet får 4 ugers personlige skræddersyet kostplaner der kan bruges mere end en gang. En kostplan, hvor du netop ikke skal tælle kalorier. Altså du får ikke en kostplan der er computergeneret, men personlig udført til dig. Det er nemlig vigtigt at den passer til dine kropsbehov og ønsker.

Der er heller ingen hokuspokus produkter – Men kun almindelig sund mad, som du køber ind, hvor du plejer at handle.

Hvis du er klar til at gøre noget vigtigt og godt for dig selv – her og nu!

– Så tag skridtet

Er du klar? – så læs videre….

Jeg tilbyder dig lige nu muligheden for din helt egen Personlige Sundhedscoach, hvor vi mødes online. Det kan være af personlige årsager, eller fordi du ikke lige er i nærheden af, hvor min klinik findes. Men stadig en super fin sundhedspakke, som er til dig, som gerne vil enten tabe alt fra 1, 4 10+ kilo – eller mere. Eller for dig som vil sikre dig, at du går den rigtige vej med din sundhed.

Altså du får udover jeg som din personlige sundhedscoach, værktøjer til vaneændring, støtte, vejledning og rådgivning, foruden de personlige kostplaner og spændende materialer. Vi lægger sammen en hel unik handlingsplan for dig.

Det bedste ved dette tilbud er, at du kun betaler én tilmeldings pris, samt en fast månedlig pris i mindst 3. måneder. Slut med store beløb der dræner dit månedlige budget. Ind med noget godt – noget til dig og dit helbred.

Jeg glæder mig så meget til at hjælpe dig – lad os her se på pakken:

“ FÅ DIN EGEN PERSONLIGE SUNDHEDSCOACH - Online”

Sundhedspakken indeholder:

Negative & dårlige vaner

Du vil også komme til at arbejde med dine negative / dårlige vaner –dette over 7 livsstilændrende TRIN – se dem herunder:

Du kan læse mere om disse TRIN under hvert undervisningstrin – der vil være online video, Podcast, opgaver, materialer og værktøjer. Der lukkes op for ét trin pr. måned ****

Jeg gør meget ud af, at vi sammen lægger din sundhedsændrende plan. Det er så vigtigt at du, helt nøjagtigt ved, hvad der skal ske og hvad dertil, for at du kommer i mål.

Undervejs kommer du til at spise madvarer du allerede spiser i dag. Og ud fra dine ønsker, sammensættes dig en kostplan inkl. opskrifter, så du kan nå dine mål.

Kostplanen er bygget helt fra bunden, og det er altså med helt almindelige fødevarer.

Der tages også hensyn til dem du ikke kan lide, ligeså hvis du har nogle almene allergier. Har du særlige hensyn, ser vi også på dem, men der vil dog være en mindre tillægspris.

Ligeså ser vi på hvem du er, dine gode og dårlige vaner, dine behov, så handlingsplanen passer ind i din hverdag. Med fokus på at du lærer at planlægge din egen madplan, som skal være med til at give dig mere overskud og energi i hverdagen.

Både kostplan og madplan, er med fokus på at du fået et stabilt blodsukker over hele dagen, det mindsker Cravings / sukker / salttrangen.

Du får via din kost sikret, at du får den energimængde, din krop har brug for. Mæthed er vigtigt for at du lykkedes.

Opbakning er ultimatum, og også noget af det vigtigste, og dette hele vejen igennem din sundhedsændrende rejse.

Tilmeldingsgebyr kr. 199.- (engangsudgift) dækker første samtale, analyse, oprettelse og kostplanlægning.

PLUS pr. måned:

Kr. 249 pr. måned – som dækker en opfølgende samtale á 30 min. (videokald)

Altså første måned kr. 448.- og herefter kr. 249.- Indtil du slev opsiger dit abonnement efter gældende betingelser:

Tilkøbs muligheder:

  • Ekstra ugekostplaner – pr. uge kr. 250.- *
  • Ekstra opfølgende samtale (online) á 20. min. kr. 250.-

* Bemærk at hvis du har nogle særlige forhold der skal tages hensyn til fx PCO, Diabetes m.v. og særlige allergivenlig kost, som udgør tidsmæssigt en ekstra indsats for en uge kostplan, så vil der være en tillægspris pr. uge kostplan, lydende på kr. 250.- ekstra (i alt kr. 1000.- for alle 4 uge – betales ved tilmeldingen)

Der er 3. måneders binding – herefter kan du opsige når som helst, dog senest ved udgangen af den gældende måned. Der opkræves herefter for min. løbende måned uanset, hvornår på måneden man opsiger.

Eks. 1: Fx hvis du er tilmeldt en den 02. januar, men vælger at opsige dit abonnement fx den 16. august. Du vil ikke få refundering for resten af august måned, men du vil så heller ikke opkræves den efterfølgende måned, da opsigelsen er sket rettidigt.

Eks. 2: Fx du er tilmeldt 09. Marts men opsiger den 15 april, du vil opkræves sidste gang 9. maj. Hvor det onlinekurset de 7 vanændrende TRIN, vil blive lukket for- natten til den 09. juni.

Der er ingen retur ret på tilmelding, løbende måned eller evt. tilkøb. Der henvises yderligere til Vælg Det Gode Livs Forretnings & Handelsbetingelser – du finder dem online eller sammen med din første faktura.

Er du klar til at underskrive en kontrakt med dig selv, og sikre din vej til sund succes?

Så tilmeld dig i dag – det er en vigtigt skridt for dit liv.

Det bedste vil være at du har en god person vægt derhjemme, eller at du kan tilgå en i et motionscenter, mindst 1 x pr. måned. Bedste vægt er en kropsanalyse vægt, 

Jeg tilbyder dig lige nu – et online månedsabonnement, hvor du kan forvente en personlig kostvejledning. Første gang vi mødes online, her enten via Face Time / Skype eller Messenger.

Vi taler om dine ønsker, behov, tidligere erfaringer, evt. problemstillinger, tidligere succes oplevelser, svære perioder og hvad du fremadrettet ønsker af mål.

Uanset om du har haft det svært, ved at holde et tidligere vægttab, så kan du få en anden oplevelse hos mig. Det kræver selvfølgelig at du deltager aktivt.

Jeg kan ikke tabe mig for dig, men jeg kan være din støtte og vejleder, og der er ikke noget andet jeg hellere vil.

Dette tilbud er som nævnt helt nyt, men mine metoder til at føre dig i mål, er de samme, og altid forsat skræddersyet og tilpasset dine behov.

Dette tilbud kan du se som et slags ”medlemsforløb” – som gør, at flere kan tage skridtet, det er også mere økonomisk for alle.

Jeg bruger grundig tid på, hver enkelte kostplan. For mig er det nemlig vigtigt at de skræddersyes til dine behov – og de er unikke. Vi er alle skabt unikke. Der er altså ikke tale om en standard kostplan.

Du kan se på dette tilbud, som et personligt forløb. Du får nemlig jeg som din personlige Sundhedscoach & Kostvejleder, hver eneste måned. Hvor jeg har dyb forståelse for din nuværende situation, hvor også empati og sympati er noget jeg har forståelse for. 

Som sundhedscoach arbejder jeg også terapeutisk. Og det har gjort en stor forskel, hos mange skønne mennesker her i klinikken. De er alle kommet videre med deres sunde liv.

Jeg har også selv stået i dit sted, overvægtig og uden selvværd, bare ked af mig. Jeg ved godt, hvad det handler om. Efter at have fundet min vej, som i dag også er min leve vej.

Hvor jeg elsker at hjælpe andre, som gjorde at jeg valgte at blive specialist indenfor sundhed og vægttab, dette siden 2012.

Med mine relevante uddannelser og specialer, vejleder, støtter, rådgiver og hjælper jeg andre meget bredt. Jeg elsker at gøre andre mennesker glade. At se dem udvikle deres selvværd og smil i øjne og ansigt, at se deres selvværd vokse, er for mig mit daglige energi Boost.

Kom og vær med

& giv din krop en gave

Vælg Det Gode Liv
samarbejder med: