Persondatapolitik & GDPR

Persondatapolitik - GPDR - Cookies

Forretnings- & Handelsbetingelser – For Vælg det gode liv – VDGL

 

Handelsbetingelser

FORRETNINGSBETINGELSER

Gyldighed
Nærværende forretningsbetingelser gælder medmindre andet er aftalt skriftligt, ved indgåelse af aftale om køb af forløb, ydelser, produkter eller services fra Din IT Buddy – VDGL

Alle ydelser, services, produkter og forløb, udgår fra- VDGL, Nyvej 10, 4450 Jyderup CVR nr. 41 72 07 27. E-mail: samo@vaelgdetgodeliv.dk

Ophavsret / Copyright indhold
Alt indhold (video, billeder, materialer og andet – alt inkl.)  er under ophavsretlig beskyttelse

Gældende for alt der er fremstillet af Din IT Buddy – VDGL. Delt på SoMe platforme – hjemmesider, kursus, klub- og medlemsplatforme af Din IT Buddy – VDGL – Virksomhedsejer Henrik & Sandra Mouritzen- medmindre der er tale om indhold fra en tredjepart.


Priser
Alle priser er i danske kroner (DKK) excl. moms.

Betalingskort – Visa og MasterCard – via Stripe

Betaling kan udføres med Visa eller MasterCard via vores betalings aftale med Stripe.com. Alle priser er i danske kroner.

Ved faktura udstedelse kan der via vores bogføringssystem betales med MobilePay dette via Meneto som vores bogføringssystem.

 

§1: Forretnings- & Handelsbetingelserne gælder for samtlige ydelser, udbudt af Vælg det gode liv – VDGL herunder CBD-Rådgivning og Smerte rådgivning

Ansvar
Ethvert erstatningsansvar, som Vælg Det Gode Liv – VDGL måtte pådrage sig i relation til CBD og / eller smerte rådgivning – er begrænset til direkte skade og tab. Vælg Det Gode Liv – VDGL skal under ingen omstændigheder være ansvarlig for indirekte skade eller tab.

Al rådgivning sker på kunden, klientens eget ansvar.

Ansvarsfraskrivelsen for indirekte skade og tab gælder uanset arten af erstatningsansvar og uanset, om Vælg Det Gode Liv – VDGL har handlet simpelt uagtsomt.

Kunder / klienter er til hver en tid altid 100% ansvarlige for at opnå de resultater, de har modtaget rådgivning i. Dette gælder fysiske som online rådgivning.

Vælg Det Gode Liv – VDGL påtager sig intet erstatningsansvar for produkter, der fejler eller ved uheld går itu, fysisk hos kunden eller på location eller online. Kunden skal ved køb af vore produkter, kontakte https://wetality.com/da/ support.

Alt udlån af kundens produkter, platforme, programmer, licenser, apps, installationer, opdateringer, software og hardware koordineret og serviceret af Vælg Det Gode Liv – VDGL foregår på kundens eget ansvar.

Fortrydelsesret

Returret – Fortrydelsesret – Gældende for alle køb

Ved køb af produkter henvises til https://wetality.com/da/ support.

Ændring af forretningsbetingelser
Vælg Det Gode Liv – VDGL har ret til, på et hvilket som helst tidspunkt, at foretage ændringer i gældende forretningsbetingelser med 30 dages varsel. Vælg Det Gode Liv – VDGL forholder sig ligeledes ret til at prisregulere løbende.

Lovvalg og værneting
Aftalen er underkastet dansk ret. Enhver uoverensstemmelse mellem parterne afgøres ved dansk ret.

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger
Vælg Det Gode Liv – VDGL – Henrik & Sandra Mouritzen bekræfter at vi er bekendt med persondataforordningen, der trådte i kraft 25. maj 2018, og vi bestræber mig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis.

Dataopbevaring og sletning af data

Vælg Det Gode Liv – VDGL opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Disse oplysninger anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

Kategorier af personoplysninger

Vælg Det Gode Liv – VDGL og anvender flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. fornavn og efternavn, adresse, e-mail, telefonnummer samt data om brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve. Der er databehandler aftaler på de platforme vi ikke selv er ansvarlige for.

Kilder

Vælg Det Gode Liv – VDGL har fået dine oplysninger:

·       Direkte af dig via tilmelding til Vælg Det Gode Liv – VDGL Lounge nyhedsbreve på hjemmesiden / vores landing-pages eller andre steder på internettet

·       Direkte af dig i forbindelse med køb af produkter og samtaler

·       Fra andre kilder, der er offentligt tilgængelige, f.eks. sociale medier (herunder META (Facebook & Instagram), LinkedIn, YouTube – der kan være flere)

·       En af mine databehandlingssystemer (Simplero, Calendly, Planway, Evernote).

·       Wetality.com – CBDprodukter

Behandlingsgrundlag

Vælg Det Gode Liv – VDGL er nødt til at lagre disse oplysninger af en eller flere af disse årsager:

  • Min legitime interesse i at markedsføre vores virksomhed.
  • For at Vælg Det Gode Liv – VDGL kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • For at Vælg Det Gode Liv – VDGL kan overholde en retlig forpligtelse, f.eks. i henhold til bogføringsloven.

 

Opbevaring

·       Vælg Det Gode Liv – VDGL opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

·       I forbindelse med nyhedsbreve:

·       Så længe du modtager markedsføringsmateriale og ikke har trukket et afgivet samtykke tilbage; og såfremt Vælg Det Gode Liv – VDGL ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne fx i forbindelse med en retlig forpligtelse.

·       I forbindelse med køb af ydelser eller produkter:

·       I forbindelse med levering af vores produkter og ydelser inkl. alle tidligere nævnte, vil Vælg Det Gode Liv – VDGL opbevare dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks. fordi du har adgang til et online produkt, du har købt.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

·       Du kan altid kontakte Vælg Det Gode Liv – VDGL for at få oplyst, hvilke personoplysninger vi ligger inde med om dig.

·       Hvis der er fejl i de oplysninger Vælg Det Gode Liv – VDGL har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

·       Ønsker du ikke længere, at Vælg Det Gode Liv – VDGL skal behandle dine personoplysninger kan du også sende os en anmodning herom.

·       Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail (afmelding sker nederst i mailen).

·       Vælg Det Gode Liv – VDGL har ved sign up bokse tydeliggjort, at når man giver os sin e-mailadresse, skriver man sig samtidig op til vores nyhedsbrev. Man kan altid afmelde sig i bunden af alle vores nyhedsbreve.

·       Vælg Det Gode Liv – VDGL har dobbelt-optin til vores nyhedsbreve, hvilket sikrer, at kun de personer som selv har skrevet sig op, lander på vores nyhedsbrevsliste.

·       Vælg Det Gode Liv – VDGL opbevarer e-mailadresser i Simplero, som overholder GDPR’s retningslinjer.

 

 

 

Cookies

·       En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
De bruges til data gennem Google Analytics og Facebook Pixel, som vi bruger til markedsføring via Facebook adds.

·        

·       Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

·       Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Angiv venligst dit samtykke-ID og -dato, når du kontakter os angående dit samtykke

·       Dit samtykke gælder for følgende domæner: dinitbuddy.online – din-it-buddy.dk – din-it-buddy.dk – vdgl.dk

·       Hos Simplero benyttes Privacy Policy deres https://simplero.com/privacy-policy

 

 

Copyright © 2022 Vælg Det Gode L– VDGL ved Henrik & Sandra Mouritzen · 4450 Jyderup · Danmark · CVR nr. 41720727 · (+45) +22989698