Persondatapolitik & GDPR

Persondatapolitik

Dette website er ejet af:

VDGL – Klinik: 4450 Jyderup – Hovedadresse Nyvej 10 – 4450 Jyderup. info@vaelgdetgodeliv.dk- +45 22 98 96 98 –

(CVR nr.:. 41720727).

Ifølge den nye GPDR lovgivning skal VDGL – behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt, og dette i overensstemmelse med den netop opdateret og nu gældende lovgivning af dato den 25. maj 2018. Herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil derfor alene blive anvendt til de formål, de er blevet indsamlet til, og vil derfor også blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant for VDGL at have registeret.

Beskrivelse og formål af databehandlingen:

Levering af vores produkter og ydelser – sundhed som IT ydelser og produkter:

Dine personoplysninger kan anvendes til at kontakte dig, med henblik på levering af produkter og ydelser, som du enten har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på. Herunder også konkurrencer.

Levering af nyhedsbreve:

Dine personoplysninger anvendes til at fremsende dig nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig. Dette enten skriftligt, via e-mail, eller online

Kundeservice:

Ved henvendelse til VDGL, bliver der registeret personoplysninger i forbindelse med oprettelse af journal, køb af ydelser eller produkter, og eller abonnementer samt øvrige henvendelser.

Online markedsføring:

Dine personoplysninger anvendes til online markedsføring fx. Når du deltager i en konkurrence på SoMe platforme, herunder også om medlem i en gruppe på Facebook, og andre Sociale Medier, alle som VDGL er bruger af. Og når du fx slår et oplag / spørgsmål op på vores SoMe platforme. Samme gældende for vdgl.Simplero.com, hvorfra vi leverer online kurser, produkter, nyhedsbreve, membersites, forums.

Kategorier af personoplysninger:

VDGL behandler følgende kategorier af personoplysninger:

Almindelige personoplysninger, fx; navn, alder (fødselsdato), adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve, online kurser og produkter.

Kilder:

VDGL har fået dine oplysninger:

Direkte fra dig via vores hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve, eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder via e-mail, på nettet, herunder SoMe platforme og Simplero.com.

Direkte fra dig i forbindelse med booking af aftaler (terapeutbooking), køb af ydelser og / eller produkter, ved messer eller ved deltagelse i konkurrencer.

Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige fx; alle sociale medier VDGL tilbyder sig på.

Vores databehandler:

Behandlingsgrundlag:

Det er nødvendigt for VDGL, at ligge inde med disse oplysninger på grund af:

Vores legitime interesse i at markedsføre vores produkter Så Sandra & Henrik Mouritzen, kan oprette en sammentykke-erklæring og journal, som du er part i. Som er nødvendigt for at kunne hjælpe og følge dig og aftaler fysisk som online. Så –VDGL kan overholde en retlig forpligtelse fx; . i henhold til bogføringsloven.

Modtagere:

VDGL, kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

VDGL har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

Stripe til betaling af produkter og ydelser

Simplero til online kurser og forløb

Terapeutbooking til håndtering af booking aftaler

Forever Living til køb af kosttilskud og andre produkter

CBD – CANNABIS (Wetality.com – QVGroup – til køb af kosttilskud og andre produkter

Meneto – vores retslig bogføringssystem

Advokaternes Inkasso Service til retslig hjælp fra advokater

Simplero for nyhedsbreve / Emailportal – online kurser og produkter

Terapeutbooking – online bookingssystem, online kurser, events, ydelser og produkter.

MobilePay – til betalinger

Zettle – til betalinger

Vitakost – kostplaner

Opbevaring:

VDGL opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

I forbindelse med nyhedsbreve:

Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og VDGL ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne fx; i forbindelse med en retlig forpligtelse.

I forbindelse med køb af ydelser, tjenester og / eller produkter:

I forbindelse med levering af vores produkter, ydelser og tjenester, vil VDGL opbevare dine personoplysninger så længe de er relevant for vores arbejde. Herefter vil de i 2 år anonymiseres med initialer, så de kan gendannes hvis klienten / kunden kommer igen inden der er gået år efter sidste aftale – Eller der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som fx; fordi du har adgang til et online produkt du har købt. Ligger persondata herefter stille,  vil de ikke længere være relevant for VDGL, og vil derfor slettes dette i henhold til GPDR.

Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du kan altid kontakte VDGL for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med.

Dette kan ske ved henvendelse til:

VDGL, 22989698, info@vaelgdetgodeliv.dk.dk, CVR 41720727.

Hvis du oplever at der er fejl i de oplysninger VDGL har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige oplysninger. Lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til VDGL på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at VDGL skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over VDGL behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Dette site bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik.

VDGL deler også oplysninger om din brug af websitet med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.

Vælg Det Gode Liv
samarbejder med: