Intensivt online forløb

Online forløb – Vægttab er ikke nemt

Intensivt kostvejlednings livsstilsændrende forløb

Lad ikke ferie stå i vejen – du skal spise alligevel – ikke sandt. Fokus er første skridt. Og jo der er plads til din velfortjente ferie

Du får den ægte vare, en personlig skræddersyet kostplan. Nemlig en kostplan hvor du ikke skal tælle kcal.

Du får en kostplan der ikke er computergeneret, men personlig udført, og til dine kropsbehov.

Det er nu du skal invester i dig selv! Slut med at gå og være ked af dig selv, træt af at du ikke kan passe dit tøj. Du har det måske oven i svært med det du ser i spejlet. Jeg ved godt jeg taler lige ud af posen her, men rammer jeg?

 

Slut din indre kamp i dag og investere i det, som svarer til en god biograftur med familien og / eller middag med kæresten. Det er et nyt kapitel – et nyt liv – Dit liv!

Vægttab er noget af det sværeste du som menneske kan komme ud for. Kroppen stritter helt automatisk imod. Din krop er et vanddyr. Dit vægttab skal være “Need to do”! – altså en slags opgave du SKAL udfører. Husk på det er Dit helbred. Din krop – Dit ene liv.

Det er lige nu du kan (det er selvfølgelig dit valg) at du griber min hjælp til dig – Især hvis du gerne vil opleve succes- en gang for alle. Slut med at prøve en masse uduelige slankekure, hvor du tager det hele på igen+.

 

Ingen hokus pokus – kun almindelig sund mad du køber ind hvor du plejer at handle

Hvis du er klar til at handle for dig selv nu! – tage skridtet – så læs videre….

 

Jeg tilbyder lige nu min unikke “Mit Liv – Min Krop” vægttabspakken. Som er til dig, som gerne vil tabe alt fra 2-4 kilo op til 10+ kilo.

Du får ikke kun en kostplan, men også værktøjer til vaneændring, støtte, vejledning og rådgivning. Vi lægger en unik handlingsplan for dig.

 

Som Din personlige Kostvejleder, har jeg dyb forståelse for din nuværende situation, hvor også empati, sympati er noget jeg har forståelse for. Som din sundhedscoach arbejder jeg også terapeutisk. Og har gjort en stor forskel hos mange skønne mennesker, der er kommet videre med deres sunde liv.

Jeg har selv stået i dit sted, overvægtig og uden selvværd, bare ked af mig. Jeg ved, hvad det handler om. Jeg elsker at hjælpe andre og derfor blev jeg specialist indenfor vægttab, dette siden 2012. Med relevante uddannelser og specialer, så jeg kan vejlede og hjælpe andre bredt. 

 

Sammen lægger vi din plan, så du ved lige nøjagtigt, hvad der skal til for at du kommer i mål.

(Se gerne mere under referencer)

 • Du kommer til at spise madvarer du allerede spiser i dag. Og udfra dine ønsker, sammensættes dig en kostplan inkl. opskrifter, så du kan nå dine mål.
 • Kostplanen er bygget helt fra bunden, og det er altså helt almindelige fødevarer. Der tages hensyn til dem du ikke kan lide, ligeså hvis du har nogle allergier.
 • Ligeså ser vi på hvem du er, dine gode og dårlige vaner, dine behov, så handlingsplanen passer ind i din hverdag. Med fokus på at du lærer at planlægge din egen madplan, som skal være med til at give dig mere overskud og energi i hverdagen.
 • Både kostplan og madplan, er med fokus på at du fået et stabilt blodsukker over hene dagen, det mindsker cravings / sukker/salttrangen.
 • Du får sikret at du får den energi mængde din krop har brug for. Mæthed er vigtigt for at du lykkedes.
 • Men også opbakning, og dette hele vejen igennem dit forløb

Er du klar til at underskrive en kontrakt med dig selv, og sikre din vej til sund succes?

 

Kropsanalyse kan jeg desværre kun udføre via klinikkens Profesionelle BodyScan vægt. Her vil det være din egen person vægt, eller hvis du evt. har adgang til en i via et fitnesscenter. Uanset om der er tale om din egen badevægt eller en mere avanceret en, så følger vi op på din vægt, dette hver 14 dag. Her vil du også modtage vejledning og rådgivning.

Det er helt valgtfrit om du ønsker Kropsanalyse, men det anbefales som start – midtvejs og slut dit forløb. Men selvfølgelig kun hvis du har muligheden for dette.

Kropsanalyse / BodyScan er en rigtig sladderhank, den giver dig din resultater med 99,9% nøjagtighed. Der findes kun én bedre scanner som er højteknologisk- hospitalers DEXA scanner som analyserer hele kroppen 100% på hospitalet.

 I klinikken får du viden om din fedtprocent,  analyse af fedtmængden omkring organerne (det farlige fedt), væskebalance, muskelmasse, knoglemasse, overvægtsanalyse (BMI + %), hvilestofskifte (BMR), bodyage (hvor belastet din krop er, max+/- 15 år).


Jeg tilbyder dig lige nu – et forløb hvor du kan forvente et intens forløb.

Første gang vi mødes online (helst via video kald), taler vi om dine svar fra de spørgeskemaer jeg fremsender dig. Vi taler også om dine ønsker, behov, tidligere erfaringer, evt. problemstillinger, tidligere succes oplevelser, svære perioder og hvad du fremadrettet ønsker af mål.

Uanset om du har haft svært ved at holde et tidligere vægttab, så kan du få en anden oplevelse hos mig. Det kræver du du deltager. Jeg kan ikke tabe mig for dig, men jeg kan være din støtte og vejleder, og ser er ikke noget andet jeg hellere vil.

Dette forløb er som nævnt helt nyt, men mine metoder til at føre dig i mål, er de samme, dog forsat skræddersyet og tilpasset dine behov.  

 

Forløbet er et medlemsforløb

Med månedlig betaling, hvor du først opkræves et oprettelsegebyr (+ løbende mdr.), som dækker den første samtale hvor vi lægger din plan for forløbet.

Du får du information om dit forløb sammen med spørgeskemaerne der sendes ud. Herefter afholder vi opstartssamtalen. Hvor jeg efterfølgende lægger en 2 ugers kostplan (ny hver 14 dag), og senere en madplan. Begge som du skal følge under dit forløb, så vi sikre dig den bedste start.

Jeg bruger grundig tid på, at skræddersy din kostplan og forløb, helt fra bunden. Der er altså ikke tale om en standard kostplan eller forløb. Men et personligt forløb. Hvor vi aftaler 2 opfølgninger pr. måned. Dette til status, vejning og opfølgning. Det er her vi drøfter, hvordan det går dig, og hvor vi løbende kan tilrette dit forløb, som dit vægttab skrider frem.

Det bedste ved dette forløb er, at du kun betaler én månedlig pris, og ikke et stort beløb her og nu (se betingelser)

Jeg glæder mig så meget til at hjælpe dig.

 

Mit Liv – Min Krop ” Vægttabspakken indeholder:

 • Spørgeskemaer
 • Analyse af dine nuværende kostvaner
 • Personlig opstartssamtale (online /video)
 • Personlig handlingsplan
 • Guide i vejning
 • Guide Cm mål (måles hver mdr.)
 • Guide til før / efter billeder (reference evt. anonymt) – hver mdr.
 • Udregning af dit behov af kcal herunder, protein, fedt, kulhydrater
 • Lægning af skræddersyet kostplaner
 • 2 uge kostplaner inkl. opskrifter
 • Madplan
 • Guide i lægning af madplan
 • Opfølgende samtaler, inkl. vægtstatus hver anden uge
 • 1 x ændring af kostplanen hver mdr.
 • Læringsmaterialer (e-mail)
 • Mailkorrespondance
 • Invitationer til vores fælles Facebook-gruppe (valgfrit)
 • Løbende nye Opskrifter & Inspiration via Facebook-gruppen
 • Materialer
 • Kosttilskudsliste – kun anbefaling

 

Nyt forløb opstarts pris (max 25 online personer.)

 Opstartspris er Kr.  699.- + resten af måneden (250.- / 499.- afhængig af dato).

Herefter:

Kr. 499 pr. måned.

Book dit opstartsmøde nu

 

Vigtig info:

– Opstartspris dækker første samtale, analyse, oprettelse og kostplanlægning.

– Inkluderet i pakken er en opfølgning, inkl. vejningsopfølgning hver anden uge.

– Klienten booker selv sine aftaler (online)

– Der er en min. binding på 4 mdr.

– Der er herefter 30 dages opsigelse + løbende måned uanset årsag.

Hvorfor binding; Det tager mindst. 3-4 mdr. at sikre dig en større succes med vægttab, derfor laver vi en slags kontrakt på at du vil det her.

– Ændring af aftale kan ske med 30 dages varsel til udgangen af en kalendermåned.

– er du i mål fx efter 6 mdr., kan en ny aftale om månedlig opfølgning evt. aftales. Dette så vi sikre at vægten ikke falder eller stiger. Oven i er det til en reduceret pris på kun kr. 300.- pr. mdr. Ændring af denne aftale kan ske med 30 dages varsel til udgangen af en kalendermåned – ingen binding.

Der er ingen retur ret på tilmelding og tilmelding er bindende.

 Se også gerne vores Forretnings & Handelsbetingelser (klik her)

 

Bemærk at hvis du har nogle særlige forhold der skal tages hensyn til fx PCO, Diabetes m.v. og allegier, så vil der være en tillægspris på kostplaner kr. 300.- ekstra pr. ugekostplan (i alt kr. 600.- – betales ved oprettelse)