Hej jeg hedder Sandra Mouritzen

Hvorfor vælge mig?

Det skal være seriøst – Du skal føle dig tryg – Du skal føle du får hjælp

Alle tilbydes en intens sundhedssamtale – det sikre dig at Du går herfra med en større viden om, hvad der skal til for at du kan komme i mål med dine beslutninger, og hvordan du når dem. Du er bestemt ikke alene, jeg støtter dig hele vejen, lige ind til du selv er klar til at give slip.

Lige som jeg har et stort varmt hjerte, lige så er jeg hudløs ærlig, og derfor slipper jeg dig nok aldrig helt, da opfølgning er så vigtigt, også efter at man er kommet i mål med sin livsstilsændring. 

 

Lad og starte med 4 hurtige: 

 

 

1 – Fra Herlev, bosat i Regstrup 

2 – Uddannet som:  

-Konsulent I Proces Ernæring ®  

-Kostvejleder & Sundhedscoach  

-Helbredskonsulent 

-IT-Konsulent 

3 – Udvidet med disse specialer;  

-Vægttab & Slankekonsulent 

-Børn & Vægttab 

-Aktiv ernæring 

-Vegetarisme 

-Økologi 

-Sportsernæring  

-Mindfull spisning (Mad, nydelse og nærvær ) 

-Stenalderkost 

-Helbredstjek 

   4 – Min holdning er, at der som sådan ikke er noget der er forbudt, men alt med måde og med sundere

         alternativer.

 

Jeg mener ikke, at det handler om at fjerne dét, du elsker, men at finde et kompromis 

 

Hvem er jeg?

Mit navn er Sandra Mouritzen, og jeg er uddannet Kostvejleder & Sundhedscoach. Med mine 44 år, tror jeg på, at for at få succes med en livsstilsændring, så handler det om at få at det forgår i dit tempo, samtidigt med at du giver dig ny viden om din krops behov. Alt sammen noget jeg kan hjælpe dig med. 

Du behøver ikke give afkast på dét, du elsker, og oven i synes at det er svært at leve et sundt liv. Nogle gange er det de ganske små ting og skridt, der skal til, for at gøre en større forskel.  

Jeg brænder for at hjælpe andre mennesker til en sundere livsstil, med fokus på at den rette kost, kan give dig et helt nyt overskud og en fornyet livskvalitet. 

Til dagligt arbejder jeg med rådgivning og vejledning af klienter som kommer her i min klinik. Det kan ikke undgås at der er en del strukturering af opgaver, udførelse af kostplaner. 

Ja et stilsiddende job, som gør, at jeg selv kender udfordringerne, ved at sidde stille det meste af dagen. Heldigvis er jeg sluppet for kantineordningen. Jeg forsøger dog ihærdigt at finde muligheder til at få rørt mig mindst en gang i timen. Men jeg ved godt at ikke alle har den mulighed.  

Det er netop det der gør det vigtigt ved en samtale, at jeg lærer dine udfordringer og behov at kende. 

 

Mine grundlæggende principper er: 

  • Der er ikke noget der er forbudt, men der findes et alternativ 
  • Du skal derfor ikke fjerne de ting, du elsker mest, men at finde et kompromis for dem 
  • Fedt og kulhydrater er absolut ikke farlige, kroppen har behov for alle ernæringskilder. Det handler blot om kende helheden i din kost.  
  • Ønsker du at benytte slankekure som fx DuKan kuren eller andre hokuspokus-kure, så er jeg ikke den rette for dig, –  Jeg tror på den sunde helhed igennem alm. sund kost. 
  • Den mad du daglig skal spise, skal ikke fylde hele dit hoved med mad tanker hele dagen, men i stedet skal din mad i stedet være en del af din hverdag. Sammen finder vi den løsning der er bedst for dig. 
  • Sundhed behøver ikke at være dyr, sammen guides du så du økonomisk ikke ruinere dig selv, hver gang du køber ind 
  • Alle skal have råd til at leve et sundt liv, så der skal ikke købes ind for 2.000 kroner om ugen. Nøjagtig ligesom mine forløb heller ikke koster en halv bondegård. 

 

Sund hjælp skal være for alle 

 

Jeg uddyber gerne min baggrund og historie, for den er lidt barsk. Men vil hellere indbyde dig til en af mine kommende foredrag. Kort kan jeg fortælle at jeg er gift og er mor til 2 voksne børn, og skal til sommer være mormor for anden gang. 

I 2006 blev jeg ramt af en bil i Thailand, det var på min mands og min bryllupsrejse – det har kostet mig en handicappet skulder og 3 operationer uden virkning. 

I 2009 bliver min tvillingesøster meget syg, en lægefejl (sjusk hvis du spøger mig personligt) tager hende fra mig efter 4 hårde måneder. 

I 2011 rammes jeg igen af en ulykke, og denne gang af en klovn der ikke ikke kørte bil når han køre bil. Det kostede mig en skadet nakke, og mange smerter i ryggen. Efter mange scanninger på diverse hospitaler, og læge besøg hvor man ikke finder noget. Opdager Hamlet 5,5 år efter at min ryg i 2011 var brækket i nederste lændeled. Det er for sent at operere og for sent at får erstatningssagen genoptaget hos forsikringen. Suk. Rollator og 44 år (snart 45). MEN JEG ER I LIVE 😀 

Mange smerter, og svær nedsat bevægelse koster mig min IT karriere. Jeg vælger at komme op igen, og arbejde det jeg kan (stadig ikke på fuld tid, og kommer jeg nok aldrig – desværre), og tager mig en hel ny uddannelse. Et fag som jeg altid har været forelsket i, men aldrig taget til mig.  

Jeg kunne tabe mig efter knap 33 kg efter min første fødsel, 14 kg efter barn nr. 2. Og lidt over 22 kg, efter jeg mistede min tvillingesøster. Der tog jeg en del på pga. sorg. En dag blev jeg ked af det – rigtigt ked af, at have behandlet min krop som en skraldespand. Tabte mig via den viden jeg har suget til mig i alle mine år jeg har været interesseret i sundhed (nærmest altid).   

En dag vågnede jeg op og sagde: 

Mit brændende hjerte for at hjælpe andre skal i gang igen, og da det havde lykkedes mig igen at tabe mig og holde vægten i balance – så var det sole klart! 

Jeg skulle have papir på min sundheds kunnen – Jeg skal arbejde med kost & vægttab. Så et nyt kapitel begyndte – og jeg skriver stadig….. 

 

Enheden For Overvægtige Børn & Unge 

Oven i fik jeg under min uddannelse 3 måneders som forskningsassistent hos Enheden For Overvægtige Børn & Unge – Holbæk Sygehus – Wow! Det var de 3 mest intense og enormt lærerige måneder. At assistere den forskningsansvarlig overlæge i pædiatri (børnesygdomme), Jens Christian Holm, var mig en meget store ære. Og fulgte også Ph.D studerende læge, Christine Bøjsøe – en fantastisk kvinde. Det jeg lærte og fik suget til mig, sidder stadig noget så dybt i mig. At se så mange børn og unge, have eller påbegyndende livsstilssygdomme, det er frygteligt – og der vil jeg være med til at gøre en forskel. 

 

****

Sundemåltider.dk

Som Kostvejleder for sundemåltider.dk, beregner jeg ernæringsindholdet i de måltider de tilbyder deres kunder i deres måltidskasser, og sørger for at deres slankekasser også er beregnet så de passer til det antal kcal der er i kasserne. Altså en vejledende slankekasse. Det er færdige måltider lige leveret til døren.

 

Dansk Handicap Fælles Rådgivning

Jeg støtter og hjælper handicappet, og deres familier med sund kost og livstil. Det er også noget der betyder rigtigt meget for mig, og især efter jeg også selv er ramt af handicap efter 2 ulykker.

 

Midtsjællands Golfklubs

For klubbens medlemmere, står jeg også klar som Kostvejleder & Sundhedcoach. Og hjælper også gerne deres familier med kost og sundhed. Det er vigtigt at ernæringen er i top, så de kan få mere energi og fokus i hverdagen, til deres sport.

 

 Jo jeg brænder rigtigt meget for at hjælpe alle dem- jeg overhovedet kan, og hvis jeg kunne, ville jeg tabe mig for dig, dig og dig… 

Og jeg vil også gerne hjælpe dig!