Min baggrund

Hej! Jeg hedder Sandra Mouritzen

Jeg hedder Sandra Mouritzen er erhvervs uddannet Kostvejleder & Sundhedscoach. Jeg er en årgang 1973, er gift og har 2 voksne børn og 2 børnebørn. Min datter (1992) som er den første tog jeg knap 33 kilo på, en overvægt jeg sloges med længe, men min øjenåbner til sundhedsfaget. Og ca. 2 år senere da jeg fik min søn, her tog jeg 14 kilo på.

Familien er noget jeg prioritere meget højt, lige så venner og omgangskreds. Siden 2012 har jeg arbejdet med sundhed. I 2014 fik jeg mine første eksamener gennemført, trods mine fysiske udfordringer. Senere blev det til flere specialer bygget oven på min uddannelse.

I 2017 gik vi rigtig i luften med CVR nr. og nu har flere enden 550+ glade klienter været igennem mine forløb. Forløb og viden jeg hele tiden sørger for at være proaktiv med. Jeg er fleksjobber, handicappet og kronisk smerteramt efter 2 ulykker, hvor jeg blev skadet flere steder i kroppen. I dag også med diagnoserne som RLS og SNF.

Min viden og egne erfaringer med overvægt og smerter, og hvordan kroppen både fysisk og psykisk daglig udfordres. Er derfor også nogle af mine mange styrker. Mit handicap gør at jeg både har el-scooter, rollator og en stok. Men jeg er stadig taknemmelig for at være til.

Jeg har haft sorg tæt på ind på kroppen, dette midt i alt de her ulykkesager. I 2009 mistede jeg min kære tvillingesøster, dette efter kun 36 skønne år sammen – 22 kilo røg på. I 2019 min nevø, så det her med trøste spisning er også noget jeg virkelige har prøvet på egen krop. Jeg kom styrket ud igen, og nu har jeg virkelig fundet ud af, hvor vigtig det er at se positivt på livet, og hjælpe andre hvor man både kan og orker.

Jeg brænder for at hjælpe andre mennesker til en sundere livsstil, med fokus på at den rette kost. At give dem alle de rette værktøjer, så du kan få ny energi og overskud - en sund og fornyet livskvalitet. 

Til dagligt arbejder jeg i min klinik i Jyderup, både med kostvejledning, rådgivning og coaching af mine klienter og kunder. Alle som glade enten kommer her i klinikken, jeg hos dem, eller vi mødes online.

Med et forholdsvist stilsiddende arbejde, gør at også jeg kender udfordringerne ved at sidde for meget ned. Jeg guider derfor også meget omkring det med at finde muligheder, til at få rørt sig mindst en gang i timen. Med medicin der ændre stofskiftet negativ, slås jeg selv med vægten, efter at i 2019 at have fået RLS. Men jeg har knækket koden og er igen på vej retur til hvor jeg vil være med min personlige krop.

Som din personlige Sundhedscoach, er samtalen i mellem os så vigtigt, lige så kemien. Hvor jeg lærer dine udfordringer og behov at kende.

3

Forløb - online & fysisk

5+

Kommende foredrag

14+

Skønne opskrifter

550+

Glade klienter

Grundlæggende principper

Herunder kan du læse mine grundlæggende principper når det kommer til en sundere livsstil og vægttab.

  • Der er ikke noget der er forbudt, men der kan måske findes sundere alternativer
  • Det handler ikke om at du skal nægte dig de ting, du elsker mest
  • Fedt og kulhydrater er absolut ikke farlige, kroppen har behov for alle ernæringskilder. Det handler blot om kende helheden i din kost
  • Ønsker du at benytte slankekure eller andre hokuspokus-kure, så er jeg ikke den rette for dig. – Jeg tror på den sunde helhed igennem alm. sund kost
  • Sundhed behøver ikke at være dyr, sammen guides du så du økonomisk ikke ruinere dig selv, hver gang du køber ind
  • Alle skal have råd til at leve et sundt liv

I klinikken eller online -

Alle tilbydes en intens sundhedssamtale, uanset om du kommer i klinikken eller af en årsag, vælger en online video samtale – En intens samtale, det sikre dig at Du går herfra med en større viden om, hvad der skal til for at du kan komme i mål med dine beslutninger, og hvordan du når dem. Du er bestemt ikke alene, jeg støtter dig hele vejen, lige ind til du selv er klar til at give slip.

Du behøver ikke give afkast på dét, du elsker, og oven i synes at det er svært at leve et sundt liv. Nogle gange er det de ganske små ting og skridt, der skal til, for at gøre en større forskel.

Lige som jeg har et stort varmt hjerte, lige så er jeg hudløs ærlig, og derfor slipper jeg dig nok aldrig helt, da opfølgning er så vigtigt, også efter at man er kommet i mål med sin livsstilsændring.

Hvorfor vælge mig?

Det skal være seriøst – Du skal føle dig tryg – Du skal føle du får hjælp

For at du kan få succes med en sund livsstilsændring. Så handler det om, at du skal starte med at forstå, at det forgår i Din krops tempo. Ikke to kroppe agerer ens. Det er også vigtigt at du lytter til din krop, og dette under hele livsstilsændringen. Der faktisk kan vare evigt. Du skal og får lært- i et forløb hos mig, en masse ny viden om din krops behov.

De jeg har hjulpet, og stadig hjælper mange med, er hjælp til en sund livsstil, vægtøgning, vægttab og en sund energi balance. Det kommer bag på nogle, at selv om man er slank, så kan man godt være tynd fed. Som betyder at du har en forhøjet fedt procent. Dette ses tit at give forhøjet kolesterol og triglycerid i blodet.

At ændre sin kost og generelle livsstil når vi taler om kost og aktive livsstil, så er det vigtigt at give sig den tid det tager. Det første skridt er – Accept.

Hos mig vil du opdage at der ikke er tale om hokus pokus produkter, underlige helse produkter der ikke er til at opstøve, eller slankepiller. Men en sund livsstil, baseret på helt naturlige fødevarer, og som man kan købe, hvor du normalt handler ind.

Du vælger også selv om det skal være økologisk og om du ønsker at tage kosttilskud, dog anbefaler jeg altid nogle kosttilskud, her i sær under vægttab, så du sikres nok af de vigtige vitaminer & mineraler, og fedtsyrer.

Og lad mig så også slå fast her en gang for alle! – At det handler heller ikke om at man skal forbyde sig selv en masse. Gør man det, så er de fleste dømt til at opgive fra start. Det handler nemlig ikke om at fjerne det man elsker allermest! Men i stedet at spise det man kan lide, men med måde, og med sund fornuft. Og selvfølgelig i de retter mængder. Noget du lære meget mere om under mine vinger.

For mig er det vigtigt at oplyse dog, at du er i mål, så skal du kunne spise det samme som du spiser i dag. Men bare i andre mængder. Og så tager jeg også altid højde for, det du kan lide, eller det du ikke kan lide og evt. ikke tåle. Lige så evt. sygdomme og / eller allergier.

Uanset om du skal tabe dig eller ikke, så handler livsstilsændring om “vaner”. Og det handler om at du tager i mod og lære dig de værktøjer der skal til, for at du kan lykkedes en gang for alle.

Jeg har selv prøvet alverdens slankekure, pulver og ulovlige piller, men enten hjalp det ikke eller så var der tale om ganske få kilos vægttab. Men inden man har fået slået en prut – ja så var de kilo jo på igen + det løse. Også Letigen på recept har jeg prøvet da jeg vejede mest.

Slankekure, både ødelægger vores selvværd, men også vores krop til at forbrænde fedt. Der er også nødvendige viden du skal vide om din krop. Fx vores fedtceller, dem slipper vi aldrig af med, men vi kan holde dem i en slags dvale. Jo tykkere en person er, eller en person har været, jo flere aktive fedtceller er der i kroppen. Der skriger efter alt det du ikke burde spise for meget af.

For at du skal kende mine holdninger lidt, så kan jeg også fortælle, at jeg overfor mine klienter eller “kost elever” som mange hellere vil have jeg kalder dem. Her forbyder jeg ordet “slankekur”!

“Hvorfor” tænker du måske – det skal jeg fortælle dig meget kort her;
At ændre sine kostvaner og aktive vaner, i form af en sund livsstilsændring – så er det for livet. Det vil kræve meget af dig, især hvis du fx har været eller er overvægtig. Men med min hjælp, vejledning, støtte, det at bliver lyttet til, du motiveres, så KAN du lykkedes.
Hvor en slankekur er det samme som at acceptere Yo Yo kure – tabe sig hurtigt – for at tage på igen. Og gerne plus kilo. Simpelt og meget kort forklaret. Lige så det at sulte sig selv, være fedt og/eller kulhydrat forskrækket, er heller ikke kærkomment. Vores kroppe har brug for alle kilder! Og det med den rette mængde, tilpasset til Din krop.

Vælg Det Gode Liv
– Din Sundhed kommer Indefra

Sundhed skal være

Jeg uddyber gerne min baggrund og historie, men den er lidt barsk. Egentligt vil jeg hellere invitere dig til en af mine kommende foredrag. Men kort – kan jeg fortælle at jeg I 2006 blev jeg ramt af en bil i Thailand, det var på min bryllupsrejse – det har kostet mig en handicappet skulder og 3 operationer uden virkning.

I 2009 bliver min tvillingesøster meget syg, en lægefejl. I 2011 rammes jeg igen af en ulykke, og denne gang af en klovn der ikke kun kører bil når han kørte bil. Det kostede mig en skadet nakke, og mange smerter i ryggen. Efter mange scanninger på diverse hospitaler, og læge besøg finder man ikke finder noget. 5,5 år senere opdager opdages på et Pivat hospital, at min ryg i 2011 var brækket i nederste lændeled. Det er den dag i dag ikke helet op, og kommer ikke til at ske. Mange smerter, og svær nedsat bevægelse kostede mig min IT karriere, hus og næsten mit ægteskab.

Jeg er en FIGHTER – Ingen! ”skal sætte mig i et hjørne” – har simpelthen for meget krudt i måsen til det. Ny uddannelse – papir på det jeg allermest elsker at arbejde med. Et fag som jeg altid har været forelsket i, men var ret sent om at tage til mig, trods mange opfodringer fra min tvillingesøs.

Jeg kunne tabe mig efter knap 33 kg efter min første fødsel, 14 kg efter barn nr. 2. Og lidt over 22 kg, efter jeg mistede min tvillingesøster.

En dag I 2012 – blev jeg ked af det – rigtigt ked af, at have behandlet min krop som en skraldespand. Nu skulle det være slut – og det hjælper jeg også dig med at lægge på hylden – eller retter sagt, i skraldespanden.

Vælg Det Gode Liv
samarbejder med:

Tilmeld dig

Du skal blot indtaste dit navn og e-mail og spændende nyt er på vej i din indboks.
Vi hader også spam, derfor kan du altid nemt afmelde dig igen.