Nyt Sundheds Koncept i Jyderup

”Krop I Balance”

Et sundhedsændrende forløb til DIG, der ønsker at nå dine personlige mål – med en krop i balance. Et forløb med fokus på kosten, motion (på dit niveau), og vaneændring - alt sammen i kombi til en bedre og sundere livsstil.

For at få en slankere og sundere krop, er der nogle vaner du bliver nød til at ligge på hylden. Og nye vaner der skal indarbejdedes, så det både bliver nemmere at komme i mål. Men med hovedformålet at holde din krop i en sund balance, herunder en vægt som du også er glad for.

Du vi derfor på dette forløb, også få adgang til mit online kursus – 7 vaneændrende trin – Hvor vi ser på dit;

Væskeindtag, Grønt og frugt indtag, en tilpasset ernæring, Neats (aktivitetsbehov), Søvn, Cravings (sukker / salt afhængighed, Sundhedsændringen – nemlig den forbyggende vedligeholdelse (der hvor vi holder vægt og sundhed stabil)

14 – 16 intense uger med fokus på Dig, Din krop – Dit liv.

Den 14. januar, startede de første, men der er løbende start for individuelle deltagere.

Er du mere til hold deltagelse, så kommer der hold løbende (min. 8 deltagere – Du kan altid blive skrevet op til et hold).

Individuel: Se mere her.
Hold: Se mere her
100 % Online

Hold undervisning vil foregå hos Lercehuset på Slagelsevej 12, 4450 Jyderup.

Jeg følger

Uanset om du deltager individuel eller på et hold, så er det vigtigt for mig, som din Personlige Sundhedscoach & kostvejleder, at jeg følger hver enkelt person tæt. Der vil være fokus løbende tilrettelse at dit forløb. Hvor du også vil få et kærligt skub i den rigtige retning” Sandra Mouritzen – Din Kostvejleder & Sundhedscoach”.

Der skal også være plads til motion – på alle planer, uanset om du går ture eller er til centertræning. Der tilbydes til forkøbet fælles træning i Loop Fitness Jyderup, dette hver tirsdag kl. 17:00 – 18:00 – det kræves dog individuelt medlemskab. Blot oplys at du er med på Krop I Balance forløbet. Der vil være instruktør tilstede.

VIGTIGT! Det er ikke et krav for deltagelse på forløbet, at man træner i Loop Fitness Jyderup, ej heller at man træner. Men der vil dog være fokus på motion hos de der ønsker at være med.

Fx er Jeg selv ramt af skader i kroppen, hvor motion gør at jeg ikke kan alle maskiner og lige så meget som en rask person.

Alt er muligt!!

Her kan vi sammen sparke til dine begrænsninger!

Sandra og instruktører fra Loop vil gøre deres til at, alle får flyttet deres begrænsninger – men det skal være sjovt- men det må også gerne bide lidt når man rør sig.

Sammen med vaneændringer der går i roligt tempo, får alle via undervisningen, opgaver og øvelser. En masse faglig sundhedsviden, som er så vigtigt, hvis man ønsker at komme i mål – men også at holde sin krop i en sund balance – livet igennem.

Har du fået blod på tanden til at prøve denne nye udfordring i Jyderup?

Så melder du dig blot til – blot oplys om du ønsker individuel eller hold deltagelse.

Tilmelding: 22 98 96 98 -info@vaelgdetgodeliv.dk

Læs mere om de forskellige muligheder lige her:
Individuel: Se mere her.
Hold: Se mere her
100 % Online

Obs. for hold: der er begrænset antal pladser (min. 8 – max 20. personer på et hold)

TILMELD DIG NU – Direkte hos:
Kostvejleder & Sundhedscoach Sandra Mouritzen v / Vælg Det Gode Liv
Send en mail: info@vaelgdetgodeliv.dk
Skriv gerne i emnefeltet ” KIB – og det forløbs type du ønsker ”.

Flere tilbud til dig som er medlem hos loop fitness Jyderup:

Vælg Det Gode Liv
samarbejder med:

Tilmeld dig

Du skal blot indtaste dit navn og e-mail og spændende nyt er på vej i din indboks.
Vi hader også spam, derfor kan du altid nemt afmelde dig igen.