Kropsanalyse (BodyScan)

Kropsanalyse

BodyScan er en professionel vægt, som måler med 99,9 % nøjagtighed

En jævnlig kropsanalyse kan være med til at bane vejen mod en sundere livsstil. Ved de jævnlige analyser, kan du følge med i din udvikling. Det vil sige, at du har mulighed for at få indsigt i dine nye resultater, som følge af din påbegyndte livstilsændring. 

Kropsanalysen er et godt udgangspunkt for dine personlige mål, idet du får mulighed for at følge med i din udvikling. På den måde kan sætte mål for din fysik, følge udviklingen i konkrete data (muskelmasse, fedtprocent mm.) og på den led bevare motivationen.

2 (1)

Det fortæller kropsanalysen

Du kan vælge kun at få udført kropsanalysen og tage din strimmel med hjem, eller du kan vælge at få den udpenslet. Jeg tilbyder at gennemgå den sammen med dig med udgangspunkt i analysens resultater. Hertil råd og vejledning i forhold til at opnå de resultater, som du går og drømmer om (motion, kost osv.).

En kropsanalyse uden gennemgang tager højest 5 minutter. En kropsanalyse inkl. gennemgang tager ca. 10. minutter. Kræver dine resultater en dybere gennemgang grundet afvigende resultater eksempelvis, kan man altid tilkøbe sig ekstra tid til råd og vejledning.

Vælg Det Gode Liv
samarbejder med: