Krop I Balance
Online forløb

Krop I Balance – Online

100% online forløb hvor du får værktøjer og viden om, hvordan du holder en sund vægt i balance – hele livet.

”Krop I Balance” et 16 ugers livsstilændre forløb – tilbydes også nu – som et 100% online forløb.

Det er et forløb til DIG, der pga. en eller anden årsag ønsker at deltage online. Det kan fx være afstand, fysiske udfordringer, eller bare fordi det er mere dig.

Uanset er det for dig der ønsker at nå dine personlige mål. Dette med fokus på kosten, motion på dit niveau- og fokus op dine vaner – alt sammen i kombi til en bedre og sundere livsstil.

Under dette forløb, vil du modtage rådgivning og vejledning om, hvordan du opnår dine personlige mål. Måske hurtigere, men også bestemt meget nemmere, end du nogensinde har kunne forestille dig. Og med det formål at du holder din krop og vægt, i en sund balance – hele livet. Alt sammen online, hvor vi bruger videosamtaler (Skype, Messenger / FaceTime).

Som Kostvejleder & Personlig Sundhedscoach er mine erfaringer, at rigtig mange af mine klienter har oplevet at de enten har svært ved – eller slet ikke har kunne tabe sig.

Nogle har endda prøvet rigtig mange forskellige slankekure, hvor de måske også har tabt sig, men efterfølgende taget det hele på igen – og gerne plus kilo.

Det er den man kalder den såkaldte yoyo vægt. Og netop denne udfordring for din krop, er ikke sund ej heller for dit helbred.

Mere info?

Benyt gerne kontakt formularen, eller skriv en mail på info@vaelgdetgodeliv.dk eller ring på 22 98 96 98

Hjernen, kroppen og vaner er alle tre processor der skal tale fornuftigt sammen – før din krop kan nå en sund balance.

Hvis du ønsker en livsstilændring- der holder, er du også nød til, at få de 3 elementer til at arbejde sammen og lade dem forstå hinanden igen.

I Krop I Balance forløbet, vil du netop komme til at arbejde med både hjernen, kroppen og dine vaner.

Din kost udregnes i form af kalorier, som også fordeles efter dine kropsbehov. Dette uanset om du som deltager ønsker et vægttab elle, har ønsket om en bedre og sundere livsstil. Der dannes personlige uge kostplaner til de første 4 – 8 uger (4 planer i alt) inkl. lækre opskrifter og spændende inspiration til hverdagens retter. Senere i forløbet vil du modtage en vejledende kostplan.

Dette forløb tiltænkes for:

  • Dig der ønsker et sundt og seriøst vægttab- med fokus på at holde vægten efterfølgende sund
  • Dig der ønsker en bedre og sundere livsstil med din krop i fokus
  • Dig der gerne vil vaneændre til sundere vaner for din krop – der gør det hele meget nemmere og sjovere

Jeg tager altid også hensyn, hvis du har nogle skavanker du slås med fx en skadet ryg, knæskade m.m. Det handler om at du kan føle dig tryg hele vejen. Som online deltager, vil der være et lukket fællesskab via en lukket Facebook gruppe, kun for deltagere på Krop I Balance forløb. – det er måske den bedste fælleskabs støtte, du kan få til din sundhedsrejse. Der vil altid være mulighed for at afprøve hvad Loop er for dig.

Lige så vil der ved opstart, afholdt en videosamtale, hvor der tages udgangspunkt i dine ønsker og mål. Herefter ligger jeg dig en kostplan. Alle kostplaner udregnes individuelt ud fra dine kropsværdier, aktivitet og hensyn, og ud fra dine ønsker.

Som din Personlige Sundhedscoach, følger jeg din udvikling og vi tilretter din kost løbende. Uanset om du vælger at deltage som individuel fysisk eller online, eller på et hold, så vil der være fokus på dig individuelt. Her vil du blive fulgt nøje i form af din vægt, motivation og tilbagefaldsforebyggelse.

Sandra og Loop pointere!

At dette sundheds koncept – det virker!

Den online deltager:

Som online deltager på forløbet, vil du skulle arbejde med 7 vaner. Dette via 7 vaneændrende TRIN. Det er et online kursus som du også får adgang til. Til de opfølgende samtaler, taler vi om hvordan det går med dine vaneændringer, hvor der også vil være plads til uddybende spørgsmål.

ONLINE – De 7 vaneændre TRIN; undervisningen vil være i form at videoer, lydfiler (Podcast), øvelser og opgaver- som du skal deltage aktivt i. Jo mere, jo bedre – og jo mere intens forløb får du.

Det er vigtigt at oplyse dig, at jeg som din Personlige Sundhedscoach, ikke kan forme din krop til en sund krop i balance. Du skal arbejde for sagen, ingen kommer sovende til en sund krop. Men jeg vil støtte, vejlede og skubbe dig i den rigtige retning.

Sandra og Loop pointere! At dette sundheds koncept – det virker!

Men ikke uden din indsats for din egen krop. Så du skal ville det her – og så vi skal nok være der for dig- vi støtter din motivation.

Når du gennemfører forløbet, så vil du også tydeligt
– ikke kun mærke, men også se resultater

Via de værktøjer du får indlært undervejs, og den viden du suger til dig, er det også muligt at du er medbestemmende i, hvor hurtigt skal det gå – men det må heller ikke gå for stærkt. Derfor er den rette hjælp og støtte din vej frem til din ønske krop – En Krop I Balance.

Husk på at hjerne, vane og krop skal kunne følge med samtidigt. Selv om der måske kun er tale om få eller mange kilo:

De 7 trin kort beskrevet:

ALT ER MULIGT!! HER KAN VI SAMMEN SPARKE TIL DINE BEGRÆNSNINGER!

Kom og vær med

& giv din krop en gave

Vælg Det Gode Liv
samarbejder med:

Tilmeld dig

Du skal blot indtaste dit navn og e-mail og spændende nyt er på vej i din indboks.
Vi hader også spam, derfor kan du altid nemt afmelde dig igen.