Krop I Balance
Individuel

Krop I Balance – Fysisk & online (Individuel)

Du får værktøjer og viden om, hvordan du holder en sund vægt i balance – hele livet.

Krop I Balance” en 6 måneders sundhedsrejse.

Et livsstilændrende forløb, er et forløb til dig, der ønsker at nå dine personlige kropsmål. Dette med fokus på sundhed, dit fysiske dig men også det psykiske, herunder følelser og tanker. Dit sind skal være med når vi gerne vil have Kroppen I Balance. Derfor arbejder vi med hele kroppen, men også med kosten, den aktive del af dig (på dit niveau), fokus vaneændring –alt sammen i kombi til en bedre og sundere livsstil – en Krop I Balance.

Krop I Balance forløbet har hjulpet mange, især kvinder med at finde sig selv igen. Herunder mærke kroppens signaler, mærke sig selv, agere på det du mærker og ændre negative til sundere positive vaner. En krop i ubalance kan skyldes kroniske smerter, mangel på overskud og energi, forkert kost, inaktivitet og manglende motivation, men også fra andre udfordringer fra oplevelser i dig liv, du helst vil have være foruden, herunder også ulykker, sorg, mangel på veninder. Men også ens sind- der måske har overtaget din måde at agere på, fx. med negative tanker og følelser.

Under forløbet, vil du modtage rådgivning og vejledning og støtte til, hvordan du opnår dine personlige mål. For hvis du ikke ændre de dårlige vaner, så vil du lande i dem igen. Derfor er netop vaneændring så enormt vigtigt for succes. 

Det tager ikke kun tid at ændre vaner, det skal også gøres i steps, og med de rette metoder. Derfor får du min unikke metoder og værktøjer til dine vaneændringer. Måske vil du nå dine mål hurtigere. Tidligere deltagere i forløbet Krop I Balance, oplever at det er blevet meget nemmere, både at tabe sig, ændre sig fra negative til positive tanker og vaner. Alle er kommet i mål hurtigere end de har kunne forestille sig eller har prøvet før. 

Formålet for alle, er at du holder din krop og vægt, i en sund balance – hele livet. Også efter vægttab.

Som Personlig Sundhedscoach & Smertementor- er mine erfaringer, at rigtig mange af mine klienter har oplevet at de enten har svært ved – eller slet ikke har kunne tabe sig.

Nogle har endda prøvet rigtig mange forskellige slankekure, hvor de måske også har tabt sig, men efterfølgende taget det hele på igen – og gerne plus kilo. Det er så frustrerende.  Det er faktisk det man kalder den såkaldte yoyo vægt. Og netop denne udfordring for din krop, er hverken sundt – ej heller godt for dit helbred.

Mere info?

Benyt gerne kontakt formularen, eller skriv en mail på info@vaelgdetgodeliv.dk eller ring på 22 98 96 98

Hjernen, kroppen og vaner er alle tre processor der skal tale fornuftigt sammen – før din krop kan nå en sund balance.

Hvis du ønsker en livsstilændring- der holder, er du også nød til, at få de 3 elementer til at arbejde sammen og lade dem forstå hinanden igen.

I Krop I Balance forløbet, vil du netop komme til at arbejde med både hjernen, kroppen og dine vaner. Herunder også følelser og motivation.

Tit spiser vi med vores følelser og det kan dræne motivationen

Din kost udregnes i form af kalorier, som også fordeles efter dine kropsbehov, det øger dit fokus på dit indtag af den rette mængde mad og drikke.

Du får 4 personlige uge kostplaner, som du kan vælge at spise efter de første 4 – 8 uger. Alle er inkl. lækre opskrifter og spændende inspiration til hverdagens retter. Senere i forløbet vil du modtage en vejledende kostplan og et overblik over mængder.

Fra dag 1 – vil der ved som opstart på forløbet, blive udført en personlig kropsanalyse og et sundhedstjek, dette ved den første personlige samtale (UDGÅR PGA. COVID-19 – prisen er reduceret) 

Der tages udgangspunkt i dine vægt, højde, ønsker og mål. Efterfølgende dannes de personlige kostplaner. Alle kostplaner udregnes individuelt for alle – dette ud fra personlige kropsværdier, aktivitet, hensyn og ud fra personlige ønsker.

Dette forløb tiltænkes for:

  • Dig der ønsker et sundt og seriøst vægttab- med fokus på at holde vægten efterfølgende sund
  • Dig der ønsker en bedre og sundere livsstil med din krop i fokus
  • Dig der gerne vil vaneændre til sundere vaner for din krop – der gør det hele meget nemmere og sjovere

Der tages altid hensyn til, hvis du har nogle skavanker du slås med fx en skadet ryg, knæskade m.m.

Motion er vigtig for alle. Derfor er der også mulighed for at vi går ture i fælleskab også personlige Walk ans Talk – og kan vi ikke ses pga. afstand eller COVID-19 hensyn så er der forsat mulighed via videokald imens vi går og taler. 

Det handler om, at du kan føle dig tryg hele vejen. 

Hos Vælg Det Gode Liv- handler det om, hvad det du ønsker og vil, og er det at være alene i forløbet, som par, familie eller større fælleskab som fx ved en vægttabs- / sundheds gruppe, så er der selvfølgelig også de muligheder. Der er mange andre ligesindet der ønsker det samme – Et fælleskab for mange er vigtigt, det er måske også den bedste støtte du kan få til din sundhedsrejse. Men det er altid valg frit hvad man ønsker.

Din personlige opfølgning, kan foregå i klinikken eller online, uanset vil du få mig som din professionelle men også personlige sundhedscoach, kostvejleder & smertementor. 

Jeg er meget lyttende og forstående – her er der ikke noget der er forbudt, eller tvang om at du skal undvære det du allerbedst kan lide. Sammen ligger vi en plan der passer til Krop i Balance forløbet – så du får det allerbedste ud ad din udviklende sundhedsrejse.

Det er vigtigt at jeg som din Personlige Sundhedscoach, følger din udvikling og vi tilretter forløbet løbende som du nærmere dig dit mål. Lige så er min ærlighed vigtig overfor dig, så når der er tid til ros får du den men også ris, hvis det er nødvendigt. Men selvfølgelig på en voksen forstående måde. Det handler om kemi og at få dig i mål, så du kan få det liv du drømmer om for din unikke krop.

Uanset om du vælger at deltage som individuel, eller måske via en vægttabs- / sundhedsgruppe –  fysik og / eller online – så vil hver person få den fulde fokus  individuelt – det er så vigtigt – denne her 1-1 samtale. Og er vælger du et fællesskab – så vil det kun styrke endnu mere, hvis man er til dette. Vi er alle unikke og der er plads til alle – hos mig.

Tidligere deltagere pointere!

At Krop I Balance forløbet – det virker!

Du som ønsker at komme i gang

Du vil deltage fysisk som online eller 100% online 

(COVID-19 – du kan pt. kun deltage online)

Som deltager på forløbet (fysisk og/eller online), vil du komme til at arbejde med 7 grund vaner. Dette via 7 vaneændrende TRIN.  

Dels vil du få adgang til et online forløb, og dels fysisk eller online individuel opfølgning. Hver måned, lukkes der op for et nyt TRIN – hvor vi også følger op på dette TRIN ved de opfølgende samtaler. Vi taler også om, hvordan det går generelt med din sundhedsrejse. Der vil altid være plads til uddybende spørgsmål. Er det tid til tilretninger, vil det også ske til opfølgningerne.

Du kan se mere om indholdet lige her:

KIB_ indhold af forløbet

 ONLINE delen – De 7 vaneændre TRIN; 

Undervisningen er inkl. videoer, lydfiler (Podcast), øvelser og opgaver- som du selvfølgelig skal deltage aktivt i. Jo mere, jo bedre – og jo mere intens forløb får du også.

Det er vigtigt at oplyse dig, at jeg som din Personlige sundhedscoach, ikke kan forme din krop til en sund krop i balance. Du skal selv gøre din indsat, ingen kommer sovende til en sund krop. Men jeg kan støtte, vejlede og skubbe dig i den rigtige retning. Men ikke uden din indsats for din egen krop. Så du skal ville det her – og så jeg skal nok være der for dig- sammen støtter vi også din motivation.

Når du gennemfører forløbet, vil du ikke kun tydeligt
– mærke, men også se resultater

Via mine unikke metoder, får du undervejs værktøjer til at få dem alle indarbejdet. Og via den viden du suger til dig, hvor du også er medbestemmende for, hvor hurtigt skal det gå – (det må heller ikke gå for stærkt) – vil du kunne opnå en sund Krop I Balance.

Dine hjerner (hjernen og mave hjernen), og din krop skal kunne følge din rejse – det er så vigtigt.

Selv om der måske kun er tale om få eller mange kilo:

De 7 TRIN kort beskrevet:

ALT ER MULIGT!!
VI VIL SAMMEN SPARKE TIL DINE BEGRÆNSNINGER!

Kom og vær med

& giv din krop en gave

Vælg Det Gode Liv
samarbejder med: