Krop I Balance
Individuel

Krop I Balance – Fysisk & online (Individuel)

Du får værktøjer og viden om, hvordan du holder en sund vægt i balance – hele livet.

”Krop I Balance” en 6 måneders sundhedsrejse.

Et livsstilændrende forløb, er et forløb til dig, der ønsker at nå dine personlige kropsmål. Dette med fokus på sundhed, kosten, motion på dit niveau, fokus vaneændring – alt sammen i kombi til en bedre og sundere livsstil – en Krop I Balance.

Under forløbet, vil du modtage rådgivning og vejledning og støtte til, hvordan du opnår dine personlige mål. Hvis man ikke ændre sine dårlige vaner, så vil man lande i dem igen. Derfor er netop vaneændring enormt vigtigt. Men det tager ikke kun tid at ændre vaner, det skal også gøres i steps, og med de rette metoder. Derfor får du Sandras unikke metoder og værktøjer til dine vaneændringer. Måske vil du nå dine mål hurtigere. Tidligere deltager i forløbet Krop I Balance, oplever det også meget nemmere, at tabe sig, ændre fra negative til positive vaner. Og er kommet i mål hurtigere end de har kunne forestille dig. Formålet for alle, er at du holder din krop og vægt, i en sund balance – hele livet. Også efter vægttab.

Som Kostvejleder & Personlig Sundhedscoach er mine erfaringer, at rigtig mange af mine klienter har oplevet at de enten har svært ved – eller slet ikke har kunne tabe sig.

Nogle har endda prøvet rigtig mange forskellige slankekure, hvor de måske også har tabt sig, men efterfølgende taget det hele på igen – og gerne plus kilo. Det er så frustrerende.  Det er faktisk det man kalder den såkaldte yoyo vægt. Og netop denne udfordring for din krop, er hverken sundt – ej heller godt for dit helbred.

Mere info?

Benyt gerne kontakt formularen, eller skriv en mail på info@vaelgdetgodeliv.dk eller ring på 22 98 96 98

Hjernen, kroppen og vaner er alle tre processor der skal tale fornuftigt sammen – før din krop kan nå en sund balance.

Hvis du ønsker en livsstilændring- der holder, er du også nød til, at få de 3 elementer til at arbejde sammen og lade dem forstå hinanden igen.

I Krop I Balance forløbet, vil du netop komme til at arbejde med både hjernen, kroppen og dine vaner. Herunder også følelser og motivation.

Tit spiser vi med vores følelser og det kan dræne motivationen.

Din kost udregnes i form af kalorier, som også fordeles efter dine kropsbehov. Dette uanset om du ønsker et vægttab eller kun har ønsket om en bedre og sundere livsstil. Der dannes personlige uge kostplaner til de første 4 – 8 uger (4 planer i alt) inkl. lækre opskrifter og spændende inspiration til hverdagens retter. Senere i forløbet vil du modtage en vejledende kostplan.

Fra dag 1 – vil der ved som opstart på forløbet, blive udført en personlig kropsanalyse og et sundhedstjek (ved den første personlige samtale). Hvor der tages udgangspunkt i dine målinger, ønsker og mål. Efterfølgende ligges dig en kostplan. Alle kostplaner udregnes individuelt ud fra dine kropsværdier, aktivitet, hensyn og ud fra dine ønsker.

Dette forløb tiltænkes for:

  • Dig der ønsker et sundt og seriøst vægttab- med fokus på at holde vægten efterfølgende sund
  • Dig der ønsker en bedre og sundere livsstil med din krop i fokus
  • Dig der gerne vil vaneændre til sundere vaner for din krop – der gør det hele meget nemmere og sjovere


Der tages altid hensyn til, hvis du har nogle skavanker du slås med fx en skadet ryg, knæskade m.m. Motion er vigtig for alle. Derfor er der også mulighed for at vi går ture i fælleskab. Og så er der selvfølgelig muligheden for at fælles træne med andre deltagere. Dette hos Loop Fitness Jyderup, som både kan tilbyde løbe / gå bånd, Crosstrainer, cykler, romaskiner og styrketræningsmaskiner. Her vil der også være en instruktør der kan guide og hjælpe dig.

Det handler om, at du kan føle dig tryg hele vejen. 

Hos Loop Fitness Jyderup, handler det selvfølgelig også om fællesskabet, med andre ligesindet deltagere – det er måske den bedste støtte du kan få til din træning. Der vil altid være mulighed for at afprøve hvad Loop er for dig, jeg tager gerne med dig.

Fælles motion vil foregå hos Loop Fitness Jyderup. Hos Loop vil du blive introduceret for maskinerne og centeret. For at træne hos Loop, skal du dog meldes ind hos Loop Fitness Jyderup, for at kunne deltage i træningen.

Hver tirsdag fra kl. 17:00 – 18:00. vil der være fællestræning, hvor der også vil være en instruktør til stede, og mindst hver 14. dag vil jeg personligt også deltage i træningen. Der er også muligheden for at få ene træning sammen med mig, dog ved en tillægspris.

Din personlige opfølgning, vil altid foregå i klinikken, hvor du også vil få en professionel kropsanalyse, dette hver gang du kommer til samtale. Efter 5 vejninger, vil der kunne dannes en særlig rapport til dig. Du kan på denne se den udvikling der er sket hos dig. Der følger altid en fuld rapport når du afslutter forløbet. Som din Personlige Sundhedscoach, følger jeg din udvikling og vi tilretter din kost løbende.

Uanset om du vælger at deltage som individuel, på et hold eller online, vil der være fokus på dig individuelt. Hvor du vil blive fulgt nøje i form af vejning, motivation og tilbagefaldsforebyggelse. Lige så vil der være fokus på din evt. Loop-træning.

Sandra og Loop pointere!

At dette sundheds koncept – det virker!

Den individuelle deltager:

Som fysisk deltager på forløbet,

Som fysisk deltager på forløbet, vil du skulle arbejde med 7 vaner. Dette via 7 vaneændrende TRIN. Dels som et online kursus som du får gratis adgang (kun fysiske deltagere). Men hvor vi også følger op på vanerne til dine opfølgende samtaler. Her taler vi også om, hvordan det går generelt med din sundhedsrejse. Der vil altid være plads til uddybende spørgsmål.

ONLINE delen – De 7 vaneændre TRIN; undervisningen vil være i form at videoer, lydfiler (Podcast), øvelser og opgaver- som du skal deltage aktivt i. Jo mere, jo bedre – og jo mere intens forløb får du også.

Det er vigtigt at oplyse dig, at hverken Sandra eller Loop instruktører kan forme din krop til en sund krop i balance. Du skal arbejde for sagen, ingen kommer sovende til en sund krop. Men vi kan støtte, vejlede og skubbe dig i den rigtige retning.

Sandra og Loop pointere! At dette sundheds koncept – det virker!

Men ikke uden din indsats for din egen krop. Så du skal ville det her – og så vi skal nok være der for dig- vi støtter din motivation.

Når du gennemfører forløbet, så vil du også tydeligt
– kunne mærke, men også se resultater

Via de værktøjer du får indlært undervejs, og den viden du suger til dig, er det også muligt at du er medbestemmende i, hvor hurtigt skal det gå – men det må heller ikke gå for stærkt. Derfor er den rette hjælp og støtte din vej frem til din ønske krop – En Krop I Balance.

Husk på at hjerne, vane og krop skal kunne følge med samtidigt. Selv om der måske kun er tale om få eller mange kilo:

De 7 trin kort beskrevet:

ALT ER MULIGT!! HER VIL VI SAMMEN SPARKE TIL DINE BEGRÆNSNINGER!

Kom og vær med

& giv din krop en gave

Vælg Det Gode Liv
samarbejder med:

Tilmeld dig

Du skal blot indtaste dit navn og e-mail og spændende nyt er på vej i din indboks.
Vi hader også spam, derfor kan du altid nemt afmelde dig igen.