Kosttilskud & hudpleje

Kosttilskud & CBD

I min klinik vil du finde et velovervejet udvalg af kosttilskud og produkter til den daglige tilværelse. Jeg prioriterer, at det er naturlige og økologiske produkter. Du vil udelukkende finde produkter, der er af en høj kvalitet og gennemtestet. De er aldrig testet på dyr.

Nogle af de produkter og kosttilskud, som jeg tilbyder, vil du også have mulighed for at købe online. Via klinikken kan jeg oprette dig et kundelogin, og du vil herefter modtage gode medlemsfordele. Du opnår b.la. billigere produkter, og den 6 levering er gratis.

Der vil løbende komme nye produkter i mit sortiment. Har jeg ikke dit ønskede produkt på lager, kan vi sagtens finde en løsning. Efter forespørgsel, kan langt de fleste varer og produkter indhentes. Jeg vil anbefale kosttilskud fra Wetality, Bodylab mm.

Vegansk-Omega-3-500x500

Omega 3 som kosttilskud

Det eneste kosttilskud du kan tage for at mindske inflammation er OMEGA3.
Harvard University Study siger, at betændelse er årsagen til de fleste dødelige sygdomme. Undersøgelserne bekræfter, at Omega 3 er det eneste beviste kosttilskud, der virker mod inflammation.

Det eneste Omega 3 supplement, der er garanteret fri for tungmetaller, industrielle forurenende stoffer, toksiner, og kommer direkte fra kilden, er Vitality Omega3 fra Vegan Alger Omega3.

Det anbefalede daglige indtag af Vitality Omega3 indeholder EPA 296 mg, DHA 592 mg.Ingredienser: DHA & EPA-rig olie fra mikroalgen Schizochytrium sp. , hypromellose kapselskal, fortykningsmiddel: Silikondioxid, D-alfa-tocopherol, farver: jernoxid og titandioxid, retinylpalmitat.

Hvad skal jeg vælge?

Når du skal vælge dig et Omega 3 kosttilskud, anbefaler jeg dig, at du vælger et kvalitetsprodukt, f.eks. Vegan Omega 3. De er dyrere, men indeholder det enormt vigtige EPA og DHA, som de billigere versioner ikke besidder. Det er nemlig de fedtsyrer, der tilsammen styrker vores hjerne, syn, kredsløb og meget mere.

 

Få dit eget kundelogin & opnå rigtig gode fordele

VEGAN Omega 3, CBD-Cannabis og hudpleje produkter kan også købes online. Som privat kunde vil du opleve en række fordele. B.la. vil det betyde billigere end udsalgspriserne i klinikken, og du kan for Wetality produkter kunne opnå at få den sjette levering gratis.

Kontakt mig for at få oprettet dit helt eget kundelogin, eller få et med få klik: CBD-Cannabis, Vegansk Omega 3, hudpleje: https://wetality.com/da/care4you-s – blot vælg ”registrere” punktet.

Jeg vil sørge for at du får en god vejledning, som din personlige Cannabis – Care4You vejleder. Du kan også blive registeret i klinikken.

For Forever Living produkter kan du også få dit helt eget kundelogin: https://myaloevera.dk/vaelgdetgodeliv/

Herinde finder du alt i kosttilskud, hudpleje huslige produkter. Kontakt mig gerne for mere info og evt. rabat muligheder.

Vælg Det Gode Livs udvalg af kosttilskud

WETALITY:
Ved medlemskab i form af kundelogin, får du fri adgang til online køb af Wetalitys produkter. Produkterne er altid billigere end ved udsalgspriserne i klinikken. Lyder det, som noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig for yderligere info.

Her er der listet en række produkter af klinikkens sortiment. Lad dig inspirere til dit næste køb. Hvis du har nogen som helst spørgsmål, kan du altid kontakte mig. 

Vælg Det Gode Liv
samarbejder med: