Kostplan & madplan

En smagfuld kostplan

Se udvalget af kostplaner længere nede på siden.

Dine personlige mål har stor betydning for, hvad din kost bør bestå af, og det kan jeg hjælpe dig med gennem en kostplan. Dels i sammensætning og dels i mængde. Vi tager højde for din situation, dine ønsker og dine behov. En kostplan er ikke bare et praj om, hvad du skal spise og hvor meget. En kostplan kan være vejledende, skræddersyet eller personlig udregnet til dig.

Dette vil ikke være tilfældet i en madplan, men du vil dog kunne se ernæringsindholdet i måtiderne. Du kan også vælge dig en lækker uge madplan på 7 dage, 4 – 6 måltider (3 hovedmåltider + mellemmåltider) inkl. opskrifter og lidt gode fif og råd.

Læs mere om forskellene på kostplanerne herunder eller se mere om madplaner her.

Kostplan-2

Personlig kostplan

Er en kostplan, som bliver skræddersyet til alle dine kropsbehov. Denne kostplan er meget personlig, og vil derfor kun kunne bruges af dig. Den vil være tilpasset med 4 – 6 måltider (3 hoved- og 1-3 mellemmåltider) afhængig af din hverdag.

Der tages hensyn til:

  • fødevare du ikke kan lide
  • fødevare du ikke kan tåle
  • Allergier
  • Sygdomme
  • Motion
  • Sport
  • Mængden af kalorier- protein, fedt og kulhydrater (herunder fibre og sukkerarter)

Du vil få fremsendt spørgeskemaer og en kost dagbog, og herefter får du beregnet en Kalorie & Ernæringsberegning. Alt det, du udfører fysisk i løbet af en dag, bliver beregnet med i det omfang, du har oplyst mig om. Alle kcal tælles for dig, og det eneste du skal er at veje maden ind i mellem, indtil du kender mængderne “by doing”.

Kostplanen vil passe til 5 – 7 dage efter aftale og være inkl. opskrifter der passer i planen.

Køber du for 4 uger, kan du få tilrettet din kostplan, hvis der skulle være noget, der ikke fungerer. Dog højest 1-2 gange pr. kostplan.

Vejledende “personlig” kostplan

Er en kostplan, som passer til det antal kalorier, du skal have. Her er det nødvendigt at få oplysninger om din vægt, alder, køn og højde.

Du vil så modtage vejledende kostplan med den mængde kcal, der passer til dig. Her tages selvfølgelig hensyn til, om du skal øge vægten, tabe dig eller holde vægten på en sund måde.

Du vil få fremsendt spørgeskemaer og en kost dagbog.

Vejledende kostplan

Er en kostplan, som er med et fast kalorie antal fx 1200 / 1400 / 1500 /16000 /1800 /2000 kcal.

Denne kostplan er vejledende og passer til alle. Det du skal være obs. på selv, er om du får den rette ernæring, altså Protein, Fedt & Kulhydrater og i de rigtige mængder.

Det anbefales at tilkøbe en Kalorie & Ernæringsberegning, så du har en mulighed for at kunne komme tætter på dine behov. Alternativ kan anbefales en personlig vejledende kostplan.

Vælg Det Gode Liv
samarbejder med: