Persondatapolitik

Dette website er ejet af:

 

Vælg Det Gode Liv– Klinik: Bysøstræde 1, Apotekergården, 4300 Holbæk – Gislinge Fjordvej 16 – 3532 Gislinge. info@vaelgdetgodeliv.dk- +45 22 98 96 98 –

(CVR nr.:. 37675970).

Ifølge den nye GPDR lovgivning skal Vælg Det Gode Liv – behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt, og dette i overensstemmelse med den netop opdateret og nu gældende lovgivning af dato den 25. maj 2018. Herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil derfor alene blive anvendt til de formål, de er blevet indsamlet til, og vil derfor også blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant for Vælg Det Gode Liv at have registeret.

Beskrivelse og formål af databehandlingen:

 

Levering af vores produkter og ydelser: 

Dine personoplysninger kan anvendes til at kontakte dig, med henblik på levering af produkter og ydelser, som du enten har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på. Herunder også konkurrencer.

 

Levering af nyhedsbreve: 

Dine personoplysninger anvendes til at fremsende dig nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig. Dette enten skriftligt, via e-mail, eller online

 

Kundeservice: 

Ved henvendelse til Vælg Det Gode Liv, bliver der registeret personoplysninger i forbindelse med oprettelse af journal, køb af ydelser eller produkter, og eller abonnementer samt øvrige henvendelser.

 

Online markedsføring: 

Dine personoplysninger anvendes til online markedsføring fx. Når du deltager i en konkurrence på Facebook, som medlem i en gruppe på Facebook, og andre Sociale Medier, så som Instagram som VDGL også er bruger af. Og når du fx slår et oplag / spørgsmål op på vores Facebook sider.

Kategorier af personoplysninger:

 

VDGL behandler følgende kategorier af personoplysninger:

Almindelige personoplysninger, fx; navn, alder (fødselsdato), adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

 

Kilder: 

 

Vælg Det Gode Liv har fået dine oplysninger:

Direkte fra dig via min hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve, eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder via e-mail, på nettet, fx Facebook, Instagram, SMS Sund Klub,

 

Direkte fra dig i forbindelse med booking af aftaler, køb af ydelser og / eller produkter, ved messer eller ved deltagelse i konkurrencer, sms tilmelding til VDGL for Sund SMS klub

Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige fx; sociale medier.

 

Vores databehandler Mailchimp / Emailportal

 

Behandlingsgrundlag: 

 

Det er nødvendigt for Vælg Det Gode Liv, at ligge inde med disse oplysninger på grund af:

Vores legitime interesse i at markedsføre vores produkter Så Sandra Mouritzen som Din Kostvejleder & Sundhedscoach kan oprette en sammentykke-erklæring og journal, som du er part i. Som er nødvendigt for at kunne hjælpe og følge dig her i klinikken. Så –

Vælg Det gode Liv kan overholde en retlig forpligtelse fx; . i henhold til bogføringsloven.

 

Modtagere: 

 

Vælg Det Gode Liv, kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Vælg Det gode Liv har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

Stripe til betaling af produkter og ydelser

Simplero til online kurser og forløb

Terapeutbooking til håndtering af booking aftaler

Inmobile – SMS Sund kunde klub der i forbindelse med forløb eller nyheder, konkurrencer nyhedsbreve

Saxo Publish til kurser og forløb

Easyme til online kurser og forløb

Eqology til køb af kosttilskud

Forever Living til køb af kosttilskud og andre produkter

Billy vores retslig bogføringssystem

Rykkerportalen retslig hjælp fra advokater til rykkerudsendelse og evt. inkassovarsel

Advokaternes Inkasso Service til retslig hjælp fra advokater

Mailchimp til håndtering af mailadresser, i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.

Emailportal til håndtering af mailadresser, i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.

 

Opbevaring:

 

Vælg Det Gode Liv opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

 

I forbindelse med nyhedsbreve:

Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og VDGL ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne fx; i forbindelse med en retlig forpligtelse.

 

I forbindelse med køb af ydelser, tjenester og /  eller produkter:

I forbindelse med levering af vores produkter, ydelser og tjenester, vil VDGL opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som fx; fordi du har adgang til et online produkt du har købt.

Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

 

Du kan altid kontakte Vælg Det Gode Liv for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med.

Dette kan ske ved henvendelse til:

Vælg Det Gode Liv, 22989698, info@vaelgdetgodeliv.dk.dk, Bysøstræde 1, Apotekergården 4300 Holbæk. CVR 37675970.

 

Hvis du oplever at der er fejl i de oplysninger Vælg Det Gode Liv har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige oplysninger. Lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til Vælg Det Gode Liv på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at Vælg Det Gode Liv skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse  i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Vælg Det Gode Livs behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Cookies

Dette site bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik.

Vælg Det Gode Liv deler også oplysninger om din brug af websitet med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.