Intensivt fysisk forløb

Fysisk forløb – Vægttab er ikke nemt

Et Intensivt livsstilsændrende forløb med kostvejledning og vejning hver 14. dag

Du får den ægte vare, en personlig skræddersyet kostplan. Nemlig en kostplan hvor du ikke skal tælle kcal.

Du får en kostplan der ikke er computergeneret, men personlig udført, så den passer til dine kropsbehov.

Måske du går og har det svært, måske er du ked af det du ser i spejlet. Jeg ved godt jeg taler lige ud af posen her, men måske rammer jeg noget rigtigt vigtigt hos dig?

Slut din indre kamp i dag og investere i det, som svarer til en god biograftur med familien og / eller en middag med kæresten. Det er et nyt kapitel – et nyt skridt – et nyt liv.

Vægttab er noget af det sværeste, du som menneske kan komme ud for. Kroppen stritter helt automatisk imod. Din krop er et vanddyr. Dit vægttab skal være “Need to do”! – altså en slags opgave du SKAL udføre. Husk på det er Dit helbred. Din krop – Dit ene liv.

Det er lige nu du kan (det er selvfølgelig dit valg) at du griber min hjælp til dig – Især hvis du gerne vil opleve succes-

En gang for alle. Slut med at prøve en masse uduelige slankekure, hvor du tager det hele på igen+

Ingen hokus pokus – kun almindelig sund mad du køber ind hvor du plejer at handle.

Hvis du er klar til at handle for dig selv nu! – tage skridtet – så læs videre….

Jeg tilbyder dig lige nu min unikke “Mit Liv – Min Krop” vægttabspakken. Som er til dig, som gerne vil tabe alt fra 2-4 kilo op til 10+ kilo.

Du får ikke kun en kostplan, men også værktøjer til vaneændring, støtte, vejledning og rådgivning. Vi lægger en unik handlingsplan for dig.

Som Din personlige Kostvejleder, har jeg dyb forståelse for din nuværende situation, hvor også empati og sympati er noget jeg har forståelse for. Som sundhedscoach arbejder jeg også terapeutisk. Og har gjort en stor forskel hos mange skønne mennesker, der er kommet videre med deres sunde liv.

Jeg har selv stået i dit sted, overvægtig og uden selvværd, bare ked af mig. Jeg ved også hvad det handler om. Jeg elsker at hjælpe andre og derfor blev jeg specialist indenfor vægttab, dette siden 2012. Med relevante uddannelser og specialer, så jeg kan vejlede og hjælpe andre bredt. Og jeg elsker det, elsker at gøre andre mennesker glad. At se dem udvikle deres selvværd og smil i øjne og ansigt.

Sammen lægger vi din livsstilsændrende plan, så du ved lige nøjagtigt, hvad der skal til for at du kommer i mål.

(Se gerne mere under referencer)
 • Du kommer til at spise madvarer du allerede spiser i dag. Og ud fra dine ønsker, sammensættes dig en kostplan inkl. opskrifter, så du kan nå dine mål.
 • Kostplanen er bygget helt fra bunden, og det er altså helt almindelige fødevarer. Der tages hensyn til dem du ikke kan lide, ligeså hvis du har nogle allergier.
 • Ligeså ser vi på hvem du er, dine gode og dårlige vaner, dine behov, så handlingsplanen passer ind i din hverdag. Med fokus på at du lærer at planlægge din egen madplan, som skal være med til at give dig mere overskud og energi i hverdagen.
 • Både kostplan og madplan, er med fokus på at du fået et stabilt blodsukker over hele dagen, det mindsker cravings / sukker/salttrangen.
 • Du får sikret at du får den energi mængde din krop har brug for. Mæthed er vigtigt for at du lykkedes.
 • Men opbakning er bestemt også vigtigt, og dette hele vejen igennem dit forløb.

Er du klar til at underskrive en kontrakt med dig selv, og sikre din vej til sund succes?

Kropsanalyse udføres på klinikkens Professionelle BodyScan vægt. Det er dog valgt frit, men anbefales mere end den alm. Person vægt. BodyScan er en rigtig sladderhank, den giver dig din resultater med 99% nøjagtighed. Der findes kun en bedre scanner som er højteknologisk; hospitalers DEXA scanner som analyserer hele kroppen 100% på hospitalet.

I klinikken får du viden om din fedtprocent, analyse af din fedtmængde omkring organerne (det farlige fedt), væskebalance, muskelmasse, knoglemasse, overvægtsanalyse (BMI + %), hvilestofskifte (BMR), bodyage (hvor belastet din krop er, max+/- 15 år).

OBS: personer med pacemaker eller hvis du er gravid, tilbydes kun alm. Vejning (99,9% nøjagtighed).

Jeg tilbyder dig lige nu – et forløb hvor du kan forvente et intens forløb

Første gang vi mødes taler vi om dine svar fra de spørgeskemaer jeg fremsender dig. Vi taler om dine ønsker, behov, tidligere erfaringer, evt. problemstillinger, tidligere succes oplevelser, svære perioder og hvad du fremadrettet ønsker af mål.

Uanset om du har haft svært ved at holde et tidligere vægttab, så kan du få en anden oplevelse hos mig. Det kræver selvfølgelig at du deltager. Jeg kan ikke tabe mig for dig, men jeg kan være din støtte og vejleder, og ser er ikke noget andet jeg hellere vil.

Dette forløb er som nævnt helt nyt, men mine metoder til at føre dig i mål, er de samme, dog forsat skræddersyet og tilpasset dine behov.

Dette forløb er et medlemsforløb – som gør at flere kan tage skridtet, da det er mere økonomisk. Forløbet er nemlig med månedlig betaling, hvor du først opkræves et oprettelsesgebyr (+ løbende mdr.), som dækker den første samtale hvor vi lægger din plan for forløbet;

Du får ved tilmelding, information om dit forløb, dette sammen med spørgeskemaerne der sendes til dig via mail. Herefter afholder vi din opstartssamtale. Hvor vi taler om dine svar, og jeg går dybere ned i kostvejledningen. Efterfølgende lægges dig en 2 ugers kostplan (1 hver 14. dag), og senere får du enen madplan. Alle som du skal følge under dit forløb, så du får den bedste start.

Jeg bruger grundig tid på, at skræddersy din kostplan og forløb, helt fra bunden.

Der er altså ikke tale om en standard kostplan eller forløb. Men et personligt forløb. Hvor vi også aftaler 2 besøg pr. måned. Dette til måling og opfølgning. Det er her vi drøfter, hvordan det går dig, og hvor vi løbende kan tilrette dit forløb, som dit vægttab skrider frem.

Det bedste ved dette forløb er, at du kun betaler en månedlig pris, og ikke et stort beløb her og nu (se gerne betingelser)

Jeg glæder mig så meget til at hjælpe dig – lad os her se på pakken:

“ Mit Liv – Min Krop ” Vægttabspakken indeholder:

 • Spørgeskemaer
 • Analyse af dine nuværende kostvaner
 • Personlig opstartssamtale
 • Personlig handlingsplan
 • BodyScan – Kropsanalyse (fedt, muskler, væske…)
 • Cm mål (hver mdr.)
 • Før / efter billeder (reference evt. anonymt) – hver mdr.
 • Udregning af dit behov af kcal herunder, protein, fedt, kulhydrater
 • Lægning af skræddersyet kostplaner
 • 2 uge kostplaner inkl. opskrifter
 • Madplan
 • Guide i lægning af madplan
 • Opfølgende samtaler, inkl. BodyScan vejning og hver anden uge
 • 1 x ændring af kostplanen hver mdr.
 • Læringsmaterialer (e-mail)
 • Mailkorrespondance
 • Invitationer til vores fælles Facebook-gruppe (valgfrit)
 • Løbende nye Opskrifter & Inspiration via Facebook-gruppen
 • Materialer
 • Kosttilskudsliste – kun anbefaling

Nyt forløb opstarts pris (max 8 Pers.)

Opstartspris er Kr.  899.- + resten af måneden (325.- / 649.- dato afhængig).

Herefter:

Kr. 649 pr. måned.

Kr. 849.- pr. mdr. inkl. 1 x infrarødsaunatæppe hver mdr. 45. min.

Kr. 1049.- pr. mdr. inkl. 2 x infrarødsaunatæppe hver mdr. 45. min.

Vigtig info:

 • Opstartspris dækker første samtale, analyse, oprettelse og kostplanlægning.
 • Inkluderet i pakken er en opfølgning, inkl. BodyScan hver anden uge.
 • Klienten booker selv sine aftaler.
 • Der er en min. binding på 4 mdr.
 • Der er herefter 30 dages opsigelse + løbende måned uanset årsag.

Hvorfor binding; Det tager mindst. 3-4 mdr. at sikre dig en større succes med vægttab, derfor laver vi en slags kontrakt på at du vil det her.

– Ændring af aftale kan ske med 30 dages varsel til udgangen af en kalendermåned.

– er du i mål fx efter 6 mdr., kan en ny aftale om månedlig opfølgning evt. aftales. Dette så vi sikre at vægten ikke falder eller stiger. Oven i er det til en reduceret pris på kun kr. 300.- pr. mdr. Ændring af denne aftale kan ske med 30 dages varsel til udgangen af en kalendermåned – ingen binding.

Der er ingen retur ret på tilmelding og tilmelding er bindende.

Se også gerne vores Forretnings & Handelsbetingelser (klik her)

Bemærk at hvis du har nogle særlige forhold der skal tages hensyn til fx PCO, Diabetes m.v. og allegier, så vil der være en tillægspris på kostplaner kr. 300.- ekstra pr. ugekostplan (i alt kr. 600.- – betales ved oprettelse)