Medlemstilbud
Fysisk forløb (udvidet)

Midtsjællands Golfklub medlemtilbud (udvidet)

UDEN BINDING *
Månedsabonnement 279.- pr./mdr. - Tilmelding 199.-

2020 er i gang, og derfor har Personlig sundhedscoach og Kostvejleder Sandra Mouritzen v/ Vælg Det Gode Liv, et rigtigt godt tilbud til alle medlemmer af Midtsjællands Golfklub:

Medlemmer af klubben kan nu få et sundt måneds abonnement helt uden binding.

Et måneds abonnement giver dig mulighed, for din helt egen Kostvejleder & personlig Sundhedscoach hver eneste måned:

Dette inkluderes i det FYSISKE måneds abonnement:

 • Opstarts samtale i klinikken Nyvej 10, 4450 Jyderup – á 60. min. varighed **
 • 1 x Månedlig opfølgning – Fysisk i klinikken i Jyderup – á 30 min.
 • Personlig udført kostplan (INGEN KALOIRETÆLLING) ***
 • Lækre opskrifter
 • Mail opfølgning – løbende + svar på evt. af dig fremsendte spørgsmål.
 • Du vil løbende også modtage en sund mail (Nyhedsbrev)
 • Online undervisning:

Du vil komme til at arbejde med dine negative / dårlige vaner over 7 livsstilændrende trin herunder:

 • Væskeindtag – De fleste der er målt her i klinikken, starter med at ligge på en alt for lave væskebalance – den sætter vi fokus på, så du nemmere og hurtigere kommer i mål)
 • Grønt – De fleste spiser ikke nok af de sunde fibre som er med til at giv mæthed og mindske sult og cravings
 • Ernæring – Der er fokus op netop den kost du ønsker – hvor der også ses på den rette fordeling af Protein, Fedt & kulhydrater.
 • Neats – De fleste der kommer her i klinikken, ligger langt under deres Neats (daglig aktivitet), hvilket kan skylde mange årsager. Men det arbejder vi med, så du kan når en større forbrænding.
 • Søvn – Mange går rundt med søvn problemer, og sover vi ikke nok – sætter det sig som fedt, og her i sær på maven, som tit også betyder alt for meget Visceral fedt omkring organerne – det farlige fedt.
 • Cravings – Også kaldet sukkerafhængighed – de fleste kender til en sød sukkertræng eller en salt trang. Som tit rammer på eftermiddage eller lige efter aftensmaden – den arbejder vi også med.
 • Sund hele livet (Forbyggende vedligeholdelse) – Du får værktøjer til, hvordan du holder din krop sund, og din vægt i en sund balance – hele livet.

Du kan læse mere om disse TRIN under hvert undervisningstrin – der vil være online video, Podcast, opgaver, materialer og værktøjer. Trin lukkes op løbende ****

* Ingen binding – du kan altid opsige dit månedlige abonnement inden udgangen af den pågældende måned. Dette skal gøres skriftligt til info@vaelgdetgodeliv.dkbemærk gerne, at ved opsigelse fravælger du også adgang til den online undervisning.

** Mulighed for tilkøb af udvidet Sundhedstjek ved opstartssamtale + kr. 249.- (normal kr. 899.-) + 30 min.

*** Glæder for 4 uger i alt uanset længde – tilkøb af flere uger er en mulighed for kun kr. 225.- pr. uge.

**** Alle der gennemfører min. 6 måneders medlemskab, vil få én måneds gratis (online) videre opfølgning – dette på via onlineforløbet “Forebyggende vedligeholdes forløb” – Ønsker du at ikke at forsætte herefter til kun kr. 49.- pr. måned, skal du sende en mail til info@vaelgdetgodeliv.dk inden udgangen af den pågældende måned.

Jeg gør meget ud af, at vi sammen lægger din sundhedsændrende plan. Det er så vigtigt at du, helt nøjagtigt ved, hvad der skal ske og hvad dertil, for at du kommer i mål.

Undervejs kommer du til at spise madvarer du allerede spiser i dag. Og ud fra dine ønsker, sammensættes dig en kostplan inkl. opskrifter, så du kan nå dine mål.

Kostplanen er bygget helt fra bunden, og det er altså med helt almindelige fødevarer.

Der tages også hensyn til dem du ikke kan lide, ligeså hvis du har nogle almene allergier. Har du særlige hensyn, ser vi også på dem, men der vil dog være en mindre tillægspris.

Ligeså ser vi på hvem du er, dine gode og dårlige vaner, dine behov, så handlingsplanen passer ind i din hverdag. Med fokus på at du lærer at planlægge din egen madplan, som skal være med til at give dig mere overskud og energi i hverdagen.

Både kostplan og madplan, er med fokus på at du fået et stabilt blodsukker over hele dagen, det mindsker Cravings / sukker / salttrangen.

Tilbuddet er gældende fra 01. Februar 2020 – tilmeld dig allerede i dag

Tilmeld dig allerede i dag
Bemærk at dette forløbs indhold ikke er i samme udgave som i Krop I Balance

Kontakt Sandra på

Kom og vær med

& giv din krop en gave

Vælg Det Gode Liv
samarbejder med: