Fotograf By Selbach

Få professionelle før og efter billeder

I samarbejde med fotograf Michelle Selbach – Ejer af BySelbach – Photography – tilbyder vi professionelle før og efter billeder.

Man vælger selv om man ønsker stramt siddende tøj eller kun iført undertøj. Det er vigtigt at det ikke poser for meget, da man skal kunne se den udvikling der sker hos dig. Michelle står altid klar til at guide dig, med sin professionelle øjne.

Lige nu tilbydes de 10 første af mine klienter, helt gratis før og efter billeder.
De første er allerede blevet knipset her i februar 2020. Herefter laver Michelle et godt tilbud til dig, helt efter dine ønsker.

Det er altid 100% valgfrit om man ønsker før og efter billeder, og valgfrit om man ønsker at få dem taget hos Michelle eller her i klinikken (mobil).

Kræver som min. et fysisk forløb af min. 3 mdr. – da det ellers ikke giver mening.

Tropical fruit near modern laptop and photocamera on wooden background. Tools for photo blogger anr travel journalist. Up view

Om Michelle

Læs mere om personen bag kameraet

Jeg hedder Michelle og jeg er 31 år gammel. Jeg bor i Regstrup sammen med mine 3 børn på 3, 5 og 8 år.

Jeg har lige så lang tid jeg kan huske været fascineret af alt slags kreativt arbejde, dog er fotografering det der står mit hjerte nærmest. Derfor investerede jeg for mere end 10 år siden i mit første hjemmestudie og siden er nyt kommet til og interessen er bare vokset og vokset.

Jeg er selvudlært og derfor er det vigtigt for mig at blive ved med at dygtiggøre mig og derfor tager jeg forskellige kurser og søger i den forbindelse ofte forskellige typer til at stå model for mig. Hvis det kunne være noget for dig, så kontakt mig gerne.

Vælg Det Gode Liv
samarbejder med: